Dansatoarea înjunghiată de 9 ori de soţ într-un club de noapte, mărturii cutremurătoare de pe patul de spital

O dansatoare dintr-un club de noapte a fost înjunghiată de propriul soţ chiar la locul de muncă. Tânăra în vârstă de 25 ani a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţa Baia Mare, unde a fost imediat operată.

RomaniaTV.net
29 oct. 2017, 14:47
Dansatoarea înjunghiată de 9 ori de soţ într-un club de noapte, mărturii cutremurătoare de pe patul de spital

O dansatoare a unui club de noapte din municipiul Baia Mare a fost pur si simplu mutilata cu cutitul de propriul sot chiar la locul de munca. Cei doi sunt căsătoriţi de aproape patru ani. Orbit de furie că soţia lui ar fi refuzat să se prostitueze, bărbatul a atacat-o cu un cuţit în timp ce ea dansa pentru clienţi. Fata a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, fiind imediat operata.

„El o impins-o pe sefa si eu am cazut sub chiuveta. L-au sprayat, dar o reusit sa ma prinda. Avea un cutit mare si a apucat sa ma loveasca cu cutitul. Is injunghiata de 9 ori. Apoi a fugit. Am mai avut probleme cu el si vroiam sa divortez. Imi e frica pentru viata mea. Vreau doar sa ma vindec si sa ma intorc acasa langa fetita”, a povestit tanara dansatoare.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures au deschis o ancheta pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor in acest caz.