Dansatorii de la „Lord of the Dance”: Avem un show grozav pregătit pentru Bucureşti VIDEO

Invitaţi la România TV, David şi Ashley McCabe, doi dintre membrii trupei, au povestit despre pasiunea lor pentru dans şi despre faptul că s-au îndrăgostit de ţara noastră.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 09:55
Dansatorii de la „Lord of the Dance”: Avem un show grozav pregătit pentru Bucureşti VIDEO

David şi Ashley McCabe formează un cuplu atât pe scenă, cât şi în viaţa personală. Cei doi au povestit în exclusivitate la România TV despre show-urile pe care le pregătesc românilor.

„Avem un show grozav pregătit pentru Bucureşti. A fost complet modificat de la ultima noastră vizită. Totul este mai mare şi mai spectaculos”, a dezvăluit David. „Fiecare dansator are 15 costume. Avem 40 de dansatori şi foarte multe costume”, a adăugat Ashley.

David şi Ashley au povestit şi cele mai frumoase momente petrecute pe scenă, dar şi ce i-a impresionat în România.

„Am dansat alături de Michael Flatley. Probabil momentul care ne vine în minte amândurora e când am dansat la Palatul Buckingham”, a destăinuit David, iar Ashley l-a completat, spunând că „locul nostru preferat este Las Vegas, unde ne-am şi cunoscut”.

Cât priveşte România, cuplul a fost impresionat de dansatorii de muzică populară şi de Castelul lui Dracula.

„Am fost să vedem Castelul lui Dracula. A fost foarte interesant de vizitat şi am văzut şi câţiva dansatori români de muzică populară, a povestit David.

Trupa va da spectacole pe 13 octombrie la Bucureşti, pe 14 la Constanţa şi pe 15 la Iaşi.