DANSEZ PENTRU TINE 2013. Cele mai sexy dive, ude şi provocatoare pe ringul de dans

DANSEZ PENTRU TINE 2013, a patra ediţie. Vineri seară, concurentii vor fi mai senzuali ca oricând. Perechile rămase în competiţie vor dansa unul dintre cele mai aşteptate stiluri, dans în ploaie. Totodată, cei intraţi în ringul visurilor vor arăta cât de bine stăpânesc tainele valsului lent, cât de energici sunt la quickstep, cât de eleganţi la rumba şi cât de dramatici la paso doble, în funcţie de ceea ce au tras la sorţi.

RomaniaTV.net
08 nov. 2013, 17:15
DANSEZ PENTRU TINE 2013. Cele mai sexy dive, ude şi provocatoare pe ringul de dans

Pentru că telespectatorii să se bucure de un spectacol pus în scenă ca la carte, în care grija pentru detalii se poate observa la fiecare pas, nu mai puţin de 400 de litri de apă vor fi folosiţi pentru ca ploaia să cadă pe fiecare pereche în parte.

Potrivit dansezpentrutine.protv.ro, în ediţia de vineri a emisiunii, Iulia Vantur va putea fi admirată într-o rochie spectaculoasă, creată din foarte multe paie. Ştefan Bănică va cânta varianta acustică a piesei „Dragostea doare” (muzica şi versuri Ştefan Bănică), de pe următorul album al artistului, care va apărea în curând, luna aceasta.

DANSEZ PENTRU TINE. Gemenele Cheeky Girls revin în ringul visurilor, unde vor dansa pentru un caz umanitar emoţionant.

„Deja suntem pline de vânătăi, ne străduim să facem totul perfect şi să impresionăm telespectatorii”, au declarat Gabi şi Monica, care repetau de zor pentru ca dansul lor să fie unul cât mai bun şi pentru a atrage atenţia asupra importanţei pe care o au actele de caritate.

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Cât au slăbit vedetele

În ediţia de vineri seară, toate vedetele vor apărea mai slabe decât le ştim cu toţii. Antrenamentele draconice la care sunt supuşi concurenţii de antrenori şi-au spus cuvântul şi participanţii au dat câteva kilograme jos.

Elena Ionescu a scăpat de patru kilograme

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a constatat fericită că i s-a întâmplat acelaşi lucru ca şi lui Sore. „Am un tonus foarte bun”, a precizat cântăreaţa, care a devenit mai uşoară cu 4 kg de când a intrat în cantonamentul riguros din ringul visurilor. „Dansez pentru tine e cea mai bună cură de slăbire”, a concluzionat Elena.

Sore se laudă că are pătrăţele

Participarea la „Dansez pentru tine” i-a adus lui Sore nu doar încă o confirmare că îşi poate depăşi limitele, ci şi forma fizică la care a visat. „Am, în sfârşit, pătrăţele!”, a mărturisit artista, care a slăbit mai bine de 5 kg de când a început repetiţiile şi până acum.

Dima este şi el mai slab

Şi celălalt duelist din această săptămână, Dima Trofim, a slăbit tot 4 kg. „Mă pregătesc foarte strict, petrec la repetitii ore întregi şi asta se vede şi în condiţia mea fizică. Deşi nu aveam de gând, am slăbit destul, patru kilograme”, a declarat Dima.

Ilinca Vandici a slăbit doar un kilogram

Ilinca Vandici a devenit mai uşoară cu un singur kilogram, dar a şi avut grijă să nu slăbească, menţinând o alimentaţie sănătoasă şi suficient de hrănitoare pentru a avea energie. Vedeta chiar s-a temut la un moment dat să nu se îngraşe în timpul concursului, pentru că odată cu repetiţiile a început să consume şi dulciuri.


loading...