DANSEZ PENTRU TINE 2013: Surprize mari la show-ul de vineri

DANSEZ PENTRU TINE 2013. Mihaela Rădulescu va dansa pentru un caz umanitar în cea de-a treia ediţie a noului sezon al emisiunii. 

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 17:12

DANSEZ PENTRU TINE 2013: „Dansez pentru visul unui copil talentat, a cărui poveste m-a chircit de durere… Aşa cum mi se întâmplă de câte ori aud că un copil strigă de dorul mamei lui şi că se zbate în nevoi inimaginabile. Sper să găsim împreună o cale să-l ajutăm şi, dacă de dansul meu depinde, atunci să ştiţi că voi dansa grozav, numai să ştiu că acest copil va zâmbi fericit, în braţele mamei lui şi că familia lui va avea o viaţă mai bună”, a promis Mihaela.

Vedeta se pregăteşte cu sârguinţă pentru momentul artistic de vineri seară, alături de coregraful Bogdan Boantă. „E atâta muncă şi e atât de greu să ajungi să dansezi onorabil, să te sincronizezi cu partenerul, să dansezi pe tocuri, să uiţi de tot ce te doare şi să nu te gândeşti decât la ce ai de făcut. Am o imensă admiraţie pentru concurenţii şi coregrafii de la această emisiune şi abia acum realizez cu adevărat ce înseamnă maşinăria asta numită «Dansez pentru tine»”, a mai spus Mihaela.

 

 

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Rădulescu repetă din greu pentru „Dansez pentru tine”. Vezi FOTO cu ea nemachiată

 

„Din fotoliu, de-acasă, pare totul atât de simplu, dar aici, intrând în fiecare sală de repetiţii şi văzând concurenţii, dansatorii şi coregrafii epuizaţi de efort, dar continuând până la ore târzii din noapte să repete, credeţi-mă, mi-au dat lacrimile. Muncesc şi eu, cot la cot cu ei, Bogdan mă ajută enorm şi mă chinuie pe măsură, dar habar n-aveţi cât îmi place şi cât iubesc ce fac”, a adăugat vedeta.

In editia de astazi a emisiunii Dansez Pentru Tine, veselia, chiotele si pasii apasati intra in hora la Pro TV. Concurentii imbraca straie de sarbatoare si se pregatesc sa chefuiasca autentic romaneste, pentru ca dansul popular este stilul pe care il vor dansa cu totii. Nu doar folclorul va fi la loc de cinste la Dansez Pentru Tine, pentru ca cel de-al doilea stil de dans, tras la sorti de perechile intrate in competitie, va face ca diversitatea sa fie din nou la ea acasa. Se va dansa, printre altele, reggaeton, dans contemporan, Charleston si tango argentinian.

Duelul de azi se da intre doi fotbalisti, fosti rivali si pe teren. De data aceasta ei se vor intrece in pasi de dans si doar unul dintre ei, cel care va obtine cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, isi va putea continua evolutia in ringul visurilor alaturi de partenera lui.

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Povestea lui Sabin

Mihaela Rădulescu dansează pentru Sabin Cojocaru, în vârstă de 14 ani, din Dorohoi. Pasionat de dans, Sabin a luat contact cu această formă de artă pe când avea doar cinci ani. A învăţat singur mişcări de dans care mai de care mai spectaculoase urmărindu-şi la televizor artiştii preferaţi, iar mai apoi a fost remarcat de un coregraf în cadrul unui eveniment. Este fan înfocat al lui Michael Jackson şi îşi doreşte să poată dansa într-o zi la fel ca el. Talentul nu l-a ocolit nici pe fratele lui mai mic, Iustin, care face beatbox. Pe lângă faptul că vrea să danseze cu orice preţ, Sabin vrea să îşi ajute tatăl, bolnav de hernie de disc, şi să o aducă pe mama sa, plecată în Italia, înapoi acasă.Mama a trimis bani în ţară doar în primele luni în care a fost plecată, apoi le-a spus că nu se mai descurcă nici ea. De atunci, păstrează legătura tot mai rar, iar lui Sabin îi este tare dor de ea şi îşi doreşte enorm să revină acasă. Din ajutorul social pe care îl primeşte, 230 de lei, tatăl băieţilor trebuie să plătească toate cheltuielile casei şi să asigure mâncarea pentru toţi trei, lucru imposibil de realizat dintr-o sumă atât de mică.

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Ce a fost la ultima ediţie

Echipele care participă la cel de-al 14-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” au dansat, vinerea trecută, pentru prima dată în istoria show-ului, Vogue, un stil de dans elegant, opulent şi excentric în acelaşi timp. Din păcate, această ediţie a însemnat şi plecarea din competiţie pentru una dintre echipe, în urma duelului prin intermediul căruia telespectatorii au ales perechea ce merita salvată.

Publicul a decis: Sorin Brotnei şi Alexandra Popovici au ieşit din competiţia de la „Dansez pentru tine”

Au păşit cu încredere în ringul visurilor, dar prestaţia lor din prima ediţie i-a trimis la duel. Alexandra Popovici, partenera lui Sorin Brotnei, şi Alexandru Ciobanu, cel care dansează împreună cu Ruby, au fost nevoiţi să repete până la epuizare dansurile pentru a convinge telespectatorii că merită să rămânî în concurs şi să îi voteze.

DANSEZ PENTRU TINE. Ruby, desfiinţată de juriu după ce a arătat totul pe scenă

Din păcate pentru Sorin Brotnei şi Alexandra Popovici, competiţia s-a încheiat vineri seară, după ce aproape 70% din voturile publicului au fost în favoarea lui Ruby şi a partenerului său.

 

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Vezi prestaţia lui Sorin Brotnei şi pe cea a lui Ruby

Pe primul loc în această săptămână s-au situat Elena Ionescu şi partenerul ei, Freeek. Cei doi au obţinut note foarte mari la proba de salsa, iar dansul lor Vogue a fost apreciat cu note la fel de bune de către juriu.

Locul al doilea a fost ocupat de Sore şi George, care se menţin pe podium, după ce săptămâna trecută s-au aflat în fruntea clasamentului.

Locul trei le-a revenit Iuliei şi lui Dima, iar pe patru s-au situat Ilinca Vandici şi Răzvan, care au reuşit să se salveze astfel de la duel, alături de Ruby si Alexandru, care au evitat la mustaţă o nouă condamnare la duel în ediţia de vinerea viitoare.

DANSEZ PENTRU TINE 2013Vezi cum au dansat Elena Ionescu şi Freeek, cei care au primit cele mai mari note

Prima echipa condamnată la duel este formată din Nana Falemi si Ema, care se vor duela cu Giani Kirita şi Dana Matei pentru a rămâne în competiţia de la „Dansez pentru tine”.

Ilinca Vandici a oferit una dintre cele mai mari surprize ale serii. Vedeta a făcut o figură foarte frumoasă pe ringul de dans.

Chiar şi Mihai Petre a fost cucerit de felul în care a dansat, dar şi de look-ul ei: „Mi-a plăcut mult Ilinca, e feminină şi plină de energie, mi-au plăcut până şi picioarele ei!”. În consecinţă, perechea a obţinut note foarte mari la freestyle.

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Vezi cum a dansat Ilinca Vandici

Pe lângă Vogue, concurenţii s-au întrecut şi într-un stil de dans tras la sorţi. Ringul a duduit sub paşi de reggaeton, explozia de veselie şi energie a umplut platoul în timpul dansului ţigănesc, iar eleganţa a fost la loc de cinste graţie tangoului.

Spectacolul de dans de vineri seară a fost unul complet, pentru că, printre altele, s-a dansat şi salsa, folclor internaţional şi rock’n’roll. De asemenea, prezentatorul Ştefan Bănică a putu fi văzut într-o ipostază inedită în timp ce interpreta piesa „Super-fată, cea cu vino-ncoa (cântecul tocilarului)”, de pe albumul „Altceva”, lansat în 2012.

Tot vineri seară, telespectatorii au putut s-o vadă pe Antonia într-o nouă ipostază. Artista a deschis seria vedetelor care intră în acest sezon în ringul visurilor de la Pro TV, unde dansează pentru un caz umanitar.

„Mă bucur că reuşesc de data aceasta să mă implic şi să intru în ringul de la «Dansez pentru tine». Este o experienţă nouă pentru mine, dar frumoasă, şi cu fiecare repetiţie mă simt mai responsabilă şi mai dornică să fac tot ce ţine de mine să împlinesc un vis sau să aduc un zâmbet în viaţa cuiva. Am emoţii pentru vineri, dar abia aştept să dansez”, a declarat Antonia.

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Ce spun coregrafii


Căprioara, coregrafa echipei formate din Sorin Brotnei şi Alexandra Popovici, crede că seriozitatea este punctul forte al perechii antrenate de ea. „Preferă să repete întruna. Deocamdată nu a fost nevoie să îi pedepsesc, dar în trecut, altor echipe le interziceam sa fumeze sau să ia pauză”, povesteşte Căprioara. Cele aproape şapte ore de repetiţii zilnice se lasă uneori şi cu metode inedite de a perfecţiona anumite mişcări, aşa cum a făcut şi cu echipele precedente. „Îi mai lipeam cu spatele de diverse lucruri ca să stea drepţi”, mai dezvăluie coregrafa.

Cocuţa ştie şi ea că repetiţia este mama învăţăturii, aşa că elevii ei, Elena Ionescu şi Freek, îşi petrec mai toată ziua în Buftea. Atunci când nu le iese ceva, Cocuţa îi pedepseşte, cu şi mai multe ore de muncă. „Cred că repetiţia este singura pedeapsă şi le dau pauze foarte scurte. Pe Elena o mai pun să facă abdomene şi flotări. Freek este foarte dornic să înveţe orice stil total străin lui şi provocările îl ambiţionează şi mai tare”, spune Cocuţa, cea care recunoaşte că echipa pe care o antrenează este foarte muncitoare.

 

Doina Botiş, coregrafa echipei formate din Ruby şi Alexandru Ciobanu, mizează pe calm şi apreciază faptul că amândoi sunt firi foarte tenace şi sârguincioase. „Amândoi sunt foarte hotărâţi să facă lucrurile perfect. Alexandru este încă foarte timid, iar Claudia (Ruby) este foarte expansivă, în mod special din dorinţa de a-l face pe el să se relaxeze, să se simtă ca între prieteni. Iar eu am calmul care este absolut necesar pentru a-i face să digere şi să agreeze orice stil de dans”, a spus Doina.

Vica repetă alături de Dana Matei (Lockid) şi Giani Kiriţă şi 12 ore pe zi dacă este nevoie. Nu crede în pedepse, tocmai pentru că, aşa cum a declarat Vica, „ceea ce face Giani acum e de pe altă planetă. Toată viaţa a fost pe un teren de fotbal, iar acum trebuie să se transforme într-un băiat graţios, rafinat, care dansează vals. Ce este foarte important însă este faptul că şi Giani, şi Falemi sunt obişnuiţi cu disciplina”.

Şi Lilian, coregraful echipei alcătuite din Falemi şi Emanuela Mitrea, apreciază că fostul fotbalist se comportă ca un sportiv adevărat şi este extrem de serios. „Nu cred că pe Falemi l-ar ajuta dacă l-as pedepsi şi l-aş pune să facă 100 de flotări sau 200 de genuflexiuni. Trebuie să construim o atmosferă care să ne ajute să învăţăm cât mai mult”, spune Lilian. „Vreau să accentuez un lucru foarte important: Falemi e motivat să crească şi să înveţe, deşi e un domeniu total nou pentru el”, spune Lilian.