DANSEZ PENTRU TINE. Antonia s-a atins în zonele intime şi a dat din fund mai ceva ca o negresă

DANSEZ PENTRU TINE SEZONUL 14. Antonia a urcat vineri seara pe scena de la "Dansez pentru tine" pentru a ajuta o fetiţă de 13 ani să-şi continue orele de canto la Iaşi şi să îl ajute pe tatăl ei cu o proteză. Frumoasa artistă s-a descurcat minunat pe scenă impresionând pe toată lumea cu mişcările ei pe ritmuri de hip-hop.

25 oct. 2013, 19:32

Antonia a urcat vineri seara pe scena „Dansez pentru tine” pentru a îndeplini visul Roxanei Atofane, o fetiţă de 13 ani, din Suceava, care vrea să îşi continue orele de canto la Iaşi şi să îl ajute pe tatăl ei cu o proteză. VEZI VIDEO AICI.

Potrivit dansezpentrutine.protv.ro, o dată la patru luni, Roxana merge în Spania pentru un tratament care o ajută să aibă o viaţă mai uşoară. În ciuda tuturor problemelor, copila nu s-a lăsat învinsă de neajunsurile acestei boli nemiloase şi a participat la multe festivaluri naţionale de muzică la care a obţinut premii foarte bune.

VEZI ŞI Motivul pentru care Wilmark a fost dat afară de la DANSEZ PENTRU TINE

Anul acesta, Roxana a mai primit o lovitura: tatălui ei i-a fost amputat un picior, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Familia a fost nevoită să facă un credit pentru a merge mai departe, dar nu a mai putut să susţină pregatirea Roxanei, care încearcă să suplinească acum lipsa orelor de canto acasă.

CITEŞTE ŞI Ilinca Vandici, profa SEXY şi REA de la „Dansez pentru tine” FOTO


loading...
Partenerii noștri