DANSEZ PENTRU TINE: Apariţie-bombă la finala Dansez pentru tine 2013

DANSEZ PENTRU TINE: Vineri, de la la ora 20.30 va avea loc finala emisiunii „Dansez pentru tine" în care va fi invitată să danseze şi Catrinel Menghia.

RomaniaTV.net
27 nov. 2013, 22:22

DANSEZ PENTRU TINE: În finală vor intra Sore, Dima şi Ilinca Vandici, alături de partenerii lor, dar şi o invitată specială. Este vorba de modelul şi actriţa Catrinel Menghia, care a acceptat să danseze pentru un caz social. Tânăra vedetă a declarat la Pro TV, „La Măruţă”, că stă bine cu dragostea şi „sunt într-o relaţie frumoasă şi sper să vă invit la nuntă”. Catrinel se antreneză la Buftea pentru ultima emisiune din acest sezon de la Pro TV şi speră să facă o figură frumoasă în timpul show-ului.

 

DANSEZ PENTRU TINE: Alexandra Stan va arăta vineri seară că poate face performanţă şi pe ringul de dans. Cântăreaţa repetă cu sârguinţă coregrafia cu care îşi va uimi fanii pentru că în marea finală a celui de-al 16-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine, va dansa pentru un caz umanitar.

 

 

CITEŞTE ŞI Dansez pentru tine. Dansul de 10 pe linie care te va lăsa FĂRĂ CUVINTE! Mihai Petre s-a ridicat în picioare

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/aparitie-surpriza-la-dansez-pentru-tine-afla-cine-va-intra-in-ringul-viselor_111168.html#ixzz2lt4jktVm