Primele echipe condamnate la duel la „Dansez pentru tine”

Cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" a început, vineri, la Pro TV. Concurenţii au dansat vals şi free-style pe tema unuia dintre cele mai îndrăgite basme româneşti - "Povestea lui Harap Alb".

RomaniaTV.net
27 oct. 2012, 10:14

Vedetele Bianca Drăguşanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă, Daniel „Max” Dragomir, Marian Drăgulescu, Pavel Stratan şi Şerban Copot (Hienă) de la Animal X au acceptat provocarea de a intra în ringul visurilor, acolo unde vor fi nevoiţi să demonstreze că sunt dispuşi să lupte pentru visul partenerilor lor.

Cele opt perechi concurente sunt: Oana Ionita-Kovacs Ali Stoica, Marian Drăgulescu-Adriana Lupu, Pavel Stratan-Andreea Preda, Nicoleta Luciu-Attila Hainer, Bianca Drăguşanu-Carol Soldea, Şerban Copot-Valentina Hainarosie, Max Dragomir-Diana Pop, Monica Davidescu-George Boghian.

Un prim moment amuzant al serii l-a reprezentat dansul free-style realizat de gimnastul Marian Drăgulescu, care a avut rolul marţoagei din basmul Harap Alb.

O surpriză a reprezentat-o şi evoluţia Biancăi Drăguşanu, care alături de Carol Soldea au optat pentru o versiune „salsa” a basmului Harap Alb. VEZI: Bianca Drăguşanu la prima ediţie Dansez pentru tine.

Dansul Nicoletei Luciu alături de Attila Hainer a fost apreciat de juriu, deşi din punct de vedere tehnic a fost notat cu cea mai mică notă din concurs, 5,5.

Cel mai mare punctaj şi cea mai mare notă la primul dans al serii, free-style, a fost obţinut de perechea formată din Max Dragomir şi Diana, care în final s-a clasat pe primul loc, cu 88,5 puncte.

Echipele care au ajuns la duel în prima ediţie a sezonului al XIII-lea al emisiunii-concurs sunt Marian Drăgulescu-Adriana Lupu şi Pavel Stratan-Andreea Preda. Ca de fiecare dată, cele opt perechi vor lupta pentru marele premiu de 60.000 de euro.

Vineri seara, Laura Cosoi şi Bogdan Boantă au păşit din nou împreună în ringul visurilor şi au dansat valsul demonstrativ. „Sunt foarte fericită să mă întorc pe ringul de la «Dansez pentru tine», mai ales că n-am mai dansat de mai bine de un an. Sunt foarte emoţionată şi aştept cu nerăbdare să împărtăşesc publicului şi concurenţilor ceva din eleganţa şi misterul valsului”, a spus Laura Cosoi.

Tot în prima ediţie din mult aşteptatul sezon, baletul emisiunii a adus în faţa telespectatorilor o versiune în paşi de dans şi coregrafii uluitoare a poveştii lui Harap Alb. Atenţi nu doar la detaliile tehnice, ci şi la emoţia transmisă şi la graţia concurenţilor, juraţii emisiunii „Dansez pentru tine” sunt Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Edi Stancu şi Wilmark.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, prezentatorul show-ului, Ştefan Bănică, şi-a încântat fanii cu o piesă nouă, cântată în premieră la „Dansez pentru tine”. „Vino”, aşa cum este intitulată aceasta, face parte din albumul „Altceva”.