DANSEZ PENTRU TINE. Edi Stancu, SUPĂRAT DIN CAUZA SOŢIEI

Publicat: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 13:17 // Actualizat: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 15:13 // Sursa: romaniatv.net

Edi Stancu este nu doar jurat la DANSEZ PENTRU TINE, ci şi conducătorul baletului care îi poartă numele şi care a apărut în fiecare ediţie a emisiunii. În finala de la Dansez pentru tine, juratul a avut o nemulţumire legat de un dans în care a fost implicată şi soţia lui, Silvia, scrie libertatea.ro.

În finala sezonului 14 al emisiunii Dansez pentru tine, Silvia  a dansat în musicalul al cărui protagonişti au fost Dima şi Iulia. Numai că acesta a fost un motiv de nemulţumire pentru Edi care a avut ceva de comentat la finalul reprezentaţiei. "Sunt supărat că pe Silvia aţi îmbrăcat-o în urs. Îi venea gluga pe cap", a spus el.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 nov 17:10
Votează email 0 email
.../> … View this article -  DANSEZ PENTRU TINE. Edi Stancu, SUPĂRAT DIN CAUZA SOŢIEI ...
30 nov 15:35
Răspunde | Votează email 0 email
Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://SmartUrl.it/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://SmartUrl.it/RoML
30 nov 13:31
... Edi Stancu este nu doar jurat la DANSEZ PENTRU TINE, ci şi conducătorul baletului care...
1
EUR
4.8347
RON
11 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H