FINALA „Dansez pentru tine”: Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă sau Roxana Ionescu?

După şase ediţii în care au dat tot ce au avut mai bun pe ringul de dans, echipele finaliste de la "Dansez pentru tine" se pregătesc de marea finală, în care vor dansa musical şi, la alegere, Bollywood sau street dance, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
07 dec. 2012, 18:37
FINALA „Dansez pentru tine”: Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă sau Roxana Ionescu?

Fericiţii care, în urma votului telespectatorilor, vor fi declaraţi ocupanţii locului I, vor fi răsplătiţi cu trofeul emisiunii Dansez pentru tine şi cu 60.000 de euro. Următorii clasaţi vor primi 20.000 de euro, iar ocupanţii locului al III-lea, 15.000 de euro.

Fiecare caz umanitar pentru care vor dansa, vineri seara, perechile formate din Inna şi Emil Rengle, Horia Tecău şi Iulia Vântur, Ioana Maria Moldovan şi Dan Cruceru va primi suma de 3.000 de euro. Iar premiile speciale nu se opresc aici, pentru că fiecare concurent din acest sezon va primi un ajutor financiar pentru a face un prim pas în îndeplinirea visului pentru care a luptat prin dans.

Echipele care au ajuns în finala „Dansez pentru tine” sunt: Nicoleta Luciu cu Attila Hainer, Oana Ioniţă cu Ali şi Roxana Ionescu şi George.