DANSEZ PENTRU TINE. Invitată surpriză în ediţia de vineri. Cum va reacţiona Ştefan Bănică JR?

După ce ani la rând a refuzat să apară la emenimente la care lua parte şi fostul ei soţ, Mihaela Rădulescu a acceptat în sfârşit invitaţia de a dansa într-o emisiune prezentată de Ştefan Bănică JR.

RomaniaTV.net
30 oct. 2013, 11:13

Mihaela Rădulescu va avea o apariţie specială în ediţia „Dansez pentru tine” de vineri, când va dansa pentru un caz umanitar.

„A patra zi de repetitii la „Dansez pentru tine”. Greu, descurajant, daca te uiti la dansatorii si coregrafii profesionisti, dar atat de frumos, atat de acaparant……Cand ajung in punctul de epuizare, ma gandesc la pustiul ala simpatic si atat de incercat de viata pentru care dansez . Pentru el TREBUIE sa dansez minunat. Vinerea asta, la Pro Tv, voi dansa pentru un copil amarat, nu pentru Stefan, cum au scris niste imbecili de ziaristi, care n-au aflat inca despre componenta profund caritabila a acestui spectacol de televiziune. Ba au aflat sigur, dar ei n-au cum sa inteleaga ce inseamna sa te mobilizezi, sa dansezi, sa alergi, sa…….orice-ti sta in putere, doar ca sa faci un bine semnificativ altuia. Multumesc Cerului ca pot sa fac treaba asta si ca am in mine tot ce e necesar – ma refer atat la bucuria de a face bine, cat si la placerea de a dansa . Coregraful meu genial, Bogdan Boanta, se ocupa sa scoata la suprafata tot ce nici nu-mi imaginam ca pot sa fac….”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Mihaela Rădulescu şi Ştefan Bănică JR au fost căsătoriţi timp de doi ani şi au divorţat din cauza infidelităţii artistului, după cum explica ea.


loading...
Partenerii noștri