DANSEZ PENTRU TINE şi-a desemnat câştigătorii. Vezi cine a plecat acasă cu premiul de 60.000 de euro

Publicat: Sâmbătă, 08 Decembrie 2012 01:38 // Actualizat: Sâmbătă, 08 Decembrie 2012 01:43 // Sursa: MEDIAFAX

Câştigătorul de la "Dansez pentru tine" va pleca acasă cu un cec în valoare de 60.000 de euro. În finală, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă şi Roxana Ionescu, alături de partenerii lor, au dansat musical şi, la alegere, Bollywood sau street dance.

Roxana Ionescu şi George Boghian sunt marii caştigători, ei fiind recompensaţi cu un premiu în valoare de 60.000 de euro.

Pe următoarele locuri s-au clasat, în ordine, Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, recompensaţi cu un premiu de 20.000 de euro, respectiv Oana Ioniţă şi Ali Kovacs, care au primit un premiu de 15.000 de euro.

Primul dans din concurs i-a aparţinut echipei formate din Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, care au declarat amândoi că au legat prietenii şi că s-au simţit ca într-o familie în cadrul emisiunii.

A urmat apoi echipa formată din Oana Ioniţă şi Ali Kovacs, care au dansat street dance.

Al treilea dans din concurs a fost cel al perechii formate din Roxana Ionescu şi George Boghian, care a optat pentru stilul Bollywood. Prestatia lor a fost apreciata de juriu, care le-a dat note mari.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 dec 09:12
Răspunde | Votează email 0 email
andreea
Roxana Ionescu ,George Cocuta va iubesc ma bukur foarte mult ca ati castigat ati facut un gest foarte generos ca lati ajutat .va pup va urmaresc în fiecare seara
1
EUR
4.8347
RON
11 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H