Aşa ceva merită văzut: DANSUL PINGUINULUI în varianta arabă. VIDEO

Celebrul “Dans al pinguinului”, jucat in Romania la nunti, botezuri, cumetrii, dar si miscari de protest, a ajuns si in Arabia Saudita, unde a fost intampinat cu batalii pe viata si pe moarte.

03 feb. 2014, 19:53
Aşa ceva merită văzut: DANSUL PINGUINULUI în varianta arabă. VIDEO

Saptamana trecuta, localul unde se tinea o nunta s-a transformat intr-un veritabil câmp de lupta, dupa ce rudele mirelui au inceput sa danseze, amuzate la culme, „Dansul pinguinului”. Distractia nu a fost privita cu ochi buni de familia miresei, care a considerat ca bataiala in discutie nu are nimic de-a face cu traditiile si valorile arabe, asa ca a cerut dansatorilor sa se opreasca. Oamenii, insa, nici nu au vrut sa auda de asa ceva si au sarit la bataie.

„Dansul pinguinului” starneste lupte crancene in Arabia SauditaDin fericire, cativa prieteni ai mirilor au reusit sa intervina si sa puna capat taraboiului inainte sa se lase cu victime, iar nuntasii sa se mute de la bal, la spital. „Dansul pinguinului” a patruns pentru prima oara in Arabia Saudita anul trecut, dupa ce pe Youtube a fost postat un film cu musulmani albanezi, executandu-l cu foc la o nunta. De atunci, tot mai multi arabi l-au imbratisat, spre numultimirea semenilor conservatori, care nici nu vor sa auda de manifestari artistice decadente provenite din Europa, scrie enational.ro 

 

Dansul pinguinului pe plajă