Dantura poate fi înfrumuseţată cu ajutorul strasurilor aplicate pe dinţi

Pentru că dorim mai tot timpul să fim cât se poate de speciale, ieşite din comun, multe femei aleg ca o variantă, aplicarea ştrasului pe dinte. Acestă metodă este dedicată tuturor persoanelor care doresc să-şi îmbunătăţească frumuseţea zâmbetului.  

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 14:29
Dantura poate fi înfrumuseţată cu ajutorul strasurilor aplicate pe dinţi

Părerile specialiştilor sunt împărţite în legătură cu ştrasul pe dinte. Unii sunt de acord cu acestă pietricică pe dinte, alţii cred că poate cauza iritaţii sau reacţii alergice.

De asemenea, dacă adezivul special pentru lipire este unul neindicat pentru uz-ul intern, poate afecta serios dinţii şi gingiile.

Trebuie ştiut faptul că ştrasul pe dinte se aplică doar pe o dantură perfectă, fără carii sau alte probleme dentare majore.

Acest ştras reprezintă  o piesă de decoraţiune specială şi poate fi din diamant, aur, platină, cristal de tip Swarovsky  sau oricare altă piatră semipretioasă.

În principal este vorba de lipirea ca atare pe suprafaţa dintelui a unei mici bijuteri.

După ce ne aplicăm strasul trebuie să avem o igienă orală corectă.

Dacă doriţi să renunţaţi la bijuterie, aceasta se poate îndepărta fără probleme şi fără consecinţe negative asupra dintelui.

Operaţiunea nu durează mai mult de zece  minute şi nu este dureroasă.

Bijuteria se poate menţine pe dinte aproximativ  un an de zile, dar depinde foarte mult de alimentaţia noastră şi de o igiena orală cât mai corect realizată.