Dănuţ Lupu, condamnat la închisoare cu executare. Fostul internaţional va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova

Dănuț Lupu va fi încarcerat şi va executa o pedeapsă de 7 luni și 10 zile de închisoare, după ce i s-a respins apelul. Fostul internaționalul român a fost condamnat și trebuie să se predea la Penitenciarul Rahova.

02 oct. 2023, 11:01
Dănuţ Lupu, condamnat la închisoare cu executare. Fostul internaţional va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova
Dănuţ Lupu, condamnat la închisoare cu executare. Fostul internaţional va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova

Dănuţ Lupu, condamnat la închisoare cu executare! Fostul internaţional s-a prezentat pe 4 septembrie în fața judecătorului într-un nou termen după ce a fost surprins, în mai multe rânduri, conducând fără permis, scrie ProSport. Pe fond, oficialul Clubului Sportiv Dinamo a primit o condamnare de închisoare cu executare de șapte luni și zece zile și a formulat apel. Atunci, avocatul a cerut transformarea pedepsei în amendă penală, judecătorii au rămas în pronunțare pentru data de 2 octombrie, în timp ce procurorul a fost intransigent: „Inculpatul nu poate evita închisoarea!”.

Citeşte şi: Dănuț Lupu, dezvăluiri crunte despre lupta cu Covid-19. „Am trecut pe la poarta Iadului, 16 zile la ATI și mi-a murit fratele!”

„CAB în dosarul penal nr 13016/1748/2022 respinge apelul inculpatului Dănuț Lupu. Soluția pe scurt: DP 1401/A/ În baza art.421 alin.1 pct.1 lit.b Cod procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de către apelantul inculpat Lupu Dănuţ împotriva sentinţei penale nr. 79/16.02.2023, pronunţată de Judecătoria Cornetu în dosarul nr. 13016/1748/2022. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă pe apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 2 octombrie 2023. Document: Hotarâre 1401/2023 02.10.2023”, este hotărârea în cazul lui Dănuț Lupu.

„Vreau doar să menționez că îmi pare rău, dar am fost nevoit să conduc pentru că mă simțeam foarte rău. Regret faptele, dar nu aveam altă posibilitate. Am sunat la taxi și la Uber, dar nu am găsit. Am fost nevoit să fac asta când am văzut că nu vine. Nu am făcut accident, nu am fost băut sau drogat”, a fost declaraţia din instanţă a lui Dănuţ Lupu.