Dănuț Lupu, dezvăluiri crunte despre lupta cu Covid-19. „Am trecut pe la poarta Iadului, 16 zile la ATI și mi-a murit fratele!”

Dănuț Lupu (54 de ani) a făcut mărturii cutremurătoare despre perioada în care a fost infectat cu COVID-19, perioadă în care a ajuns să lupte între viață și moarte pe paturile de la ATI. Fostul internaţional român face un apel dramatic către români, după ce a stat 16 zile la ATI și și-a pierdut fratele!

26 oct. 2021, 17:15
Dănuț Lupu, dezvăluiri crunte despre lupta cu Covid-19. „Am trecut pe la poarta Iadului, 16 zile la ATI și mi-a murit fratele!”

Dănuț Lupu, dezvăluiri crunte despre lupta cu Covid-19. Dănuț Lupu (54 de ani) a făcut mărturii cutremurătoare despre perioada în care a fost infectat cu COVID-19, perioadă în care a ajuns să lupte între viață și moarte pe paturile de la ATI. Fostul internaţional român face un apel dramatic către români, după ce a stat 16 zile la ATI și și-a pierdut fratele!

Dănuț Lupu, dezvăluiri crunte despre lupta cu Covid-19. „Am trecut pe la poarta Iadului, 16 zile la ATI și mi-a murit fratele!”

Dănuț Lupu a trecut în toamna anului trecut prin momente delicate. A fost intubat la ATI după ce a contractat virusul SARS-CoV-2 și a avut nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a se vindeca. Acum, la un an distanță, a vorbit despre situația de-a dreptul dramatică prin care a trecut, îndemnându-i pe toți românii să se vaccineze.

Florin Gardoş, mesaj haios după ce s-a vaccinat. „Dacă au facut o treabă aşa bună cu Xanax şi Viagra nu văd de ce n-ar fi bun şi vaccinul”

„Am slăbit vreo 26 de kilograme! 16 zile în pat, patru zile intubat, nemișcat, că nu te lăsau. Nu vezi decât alb în jurul tău, tavanul alb, neonul alb, pereții albi și oamenii albi, că erau îmbrăcați în costumele alea albe de protecție, nu știai dacă sunt femei sau bărbați că nu vorbeau cu noi, munceau ca robii să ne salveze. Nu vă imaginați ce înseamnă tubul ăla băgat pe gură, în gât, până-n plămân! Tub, nu furtunel! Și să stai așa zile întregi! Și am avut ghinionul să am vreo trei zile pe unul lângă mine care striga în continuu „Mor, mor, mor, Doamne, mor!”. Și nu mă credeau prietenii mei că este iadul pe pământ, ce să mai zic. Și acum îmi spun că nu se vaccinează ei că una, că alta… Degeaba le-am spus prin ce am trecut. Credeți-mă că am simțit pe pielea mea”, a declarat Dănuț Lupu pentru Fanatik.

Focar de Covid-19 la FCSB. Gigi Becali le-a transmis jucătorilor să nu se vaccineze!

Toată familia lui Dănuț Lupu a fost afectată de Covid-19, iar fratele fostului fotbalist a murit, la acea vreme nefiind disponibil vaccinul: „Frate-miu, din păcate, n-a avut rezistența și norocul meu și a murit. La câteva săptămâni după ce am ieșit eu din spital, noiembrie, decembrie anul trecut. Eu l-am dus la test, a ieșit testul pozitiv, a făcut COVID, era deja ianuarie, și în trei săptămâni l-am pierdut. A murit, avea 49 de ani. Nu începuse vaccinarea că poate scăpa!”.