Dănuț Lupu, despre coşmarul petrecut în spital din cauza covid. „Îţi ia telefonul, tot! Eşti al nimănui”

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare internațional de la Dinamo și Rapid, a fost prezent în premieră într-un studio TV, la aproximativ două săptămâni după ce a trecut peste infectarea cu COVID-19.

08 dec. 2020, 16:04
Dănuț Lupu, despre coşmarul petrecut în spital din cauza covid. „Îţi ia telefonul, tot! Eşti al nimănui”

Dănuț Lupu s-a vindecat de covid şi a povestit în premieră la tv momentele de groază prin care a trecut în perioada când a stat în spital.

Dănuț Lupu, despre lupta din spital cu covid

„După a 5 zi pâna la 12 zi a fost cel mai greu. Era o cameră albă, doctorii îmbracaţi în alb. Am avut în cameră un om care 23 de ore din 24 cerea ceva. A fost cumplit! Îţi ia telefonul, tot! Nu poţi să vorbeşti cu nimeni. Eu nu am putut să vorbesc cu familia. Eşti al nimănui! La început nu am mai crezut în virus, dar văzând ce este in spital…”, a spus Dănuţ Lupu la Digi Sport.

Dănuţ Lupu, mesaj emoţionant de pe patul de spital, în lupta cu Covid: „Am driblat iar, fir-ar mama lui!”

„Gigi Becali a trimis prin intermediul lui Mihai Stoioca pastile acasă familiei. Îi mulțumesc foarte mult pentru grija pe care a avut-o. Am avut o perioadă de 7 zile de coșmar, nu le doresc nici dușmanilor mei așa ceva. Am reușit să driblez și COVID-ul, sper că am scăpat de el. A fost cam cel mai greu dribling al meu”, a mai spus fostul intrenaţional.

Probleme şi în 2016

Luna trecută, Dănuţ Lupua trecut prin momente delicate. A fost intubat la ATI după ce a contractat virusul și a avut nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a se vindeca. Fostul fotbalist a câştigat un nou „meci” cu viaţa, după ce în 2016, din cauza unui edem pulmonar capacitatea plămănilor îi scăzuse dramatic: „Am avut un edem pulmonar, o infecţie foarte puternică la plămâni. La un moment dat, am mai respirat cu doar 8% din capacitatea plămânilor, nimic altceva”.