Dănuţ Lupu, mesaj emoţionant de pe patul de spital, în lupta cu Covid: „Am driblat iar, fir-ar mama lui!”

Fostul mijlocaş al "naţionalei", al lui Rapid şi Dinamo, în vârstă de 53 de ani, este deja de aproape două săptămâni internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului Colentina, dar într-un dialog cu jurnalistul Dan Filoti a anunţat că se simte mai bine şi în cel mai scurt timp va fi mutat într-o rezervă.

21 nov. 2020, 18:30
Dănuţ Lupu, mesaj emoţionant de pe patul de spital, în lupta cu Covid: „Am driblat iar, fir-ar mama lui!”

Dănuţ Lupu a câştigat un nou „meci” cu viaţa, după ce în 2016, din cauza unui edem pulmonar capacitatea plămănilor îi scăzuse dramatic. Acest episod medical a contribuit şi la agresivitatea cu care a fost acum lovit de virusul SARS-COV-2, dar din fericire semnele sunt bune şi fostul fotbalist a găsit chiar puterea să glumească.

După aproape două săptămâni în care veştile n-au fost cele mai bune despre fostul fotbalist, astăzi, bunul său prieten din presă, jurnalistul Dan Filoti, a postat pe Facebook un schimb emoţionant de mesaje pe care l-a avut cu Lupu.

De pe patul spitalului, fostul mijlocaş a transmis, uşurat, un mesaj care spune totul: „Am driblat, fir-ar mama lui… E greu, Dane. Cel mai greu psihic a fost, dar acum e bine. Nu săptămâna viitoare, da’ peste două, sunt la emisiune“.

Dănuţ Lupu a driblat încă o dată

„Pe ecranul telefonului apare iar „Dănuț Lupu”. E un dialog scurt, intens și emoționant!

Suntem oameni, sunt lacrimi, voci gâtuite de emoție (eu), de suferință (el).

„Ai driblat iar, măh” , „Am driblat fir-ar mama lui..”. Tac. „E greu, Dane. Cel mai greu psihic a fost, dar acum e bine. Nu săptămâna viitoare, da’ peste două, sunt la emisiune”. Râde. Eu tac iar! Nu știu ce să zic.

Așteptam așa mult să îl aud că mă bucur nespus și de liniștea din convorbirea cu el. O sparg cu gluma mea preferată de ieri. De când mi-a zis Mihaela că iese de la ATI și va merge în rezerva din secția de pneumologie: „Tu toată viața ai fost titular și acum ne bucurăm că ai trecut în…rezervă! Cum e viața asta!!!”. Râdem amândoi. Dănuț Lupu a ieșit de la ATI și e chestiune de zile până va fi externat. M-a rugat să vă mulțumesc tuturor în numele lui!!!”, este mesajul publicat de Dan Filoti pe fagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Simona Halep a dezvăluit simptomele pe care le-a avut în timpul infecţiei cu Covid. „Febră, dureri de cap şi dureri musculare”