Focar de Covid-19 la FCSB. Gigi Becali le-a transmis jucătorilor să nu se vaccineze!

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la FCSB, și colaboratorii săi au fost depistați cu COVID-19. De asemenea, mai mulţi jucători ai echipei sunt infectaţi cu noul coronavirus.

12 oct. 2021, 16:15
Focar de Covid-19 la FCSB. Gigi Becali le-a transmis jucătorilor să nu se vaccineze!

Focar de Covid-19 la FCSB. Din primele informații, starea lui Edi Iordănescu este bună. Acesta se află în izolare și nu se va ocupa în perioada următoare de pregătirea echipei. Edi Iordănescu va ieși din carantină după 14 zile de la depistarea cu COVID, ceea ce înseamnă 25 octombrie. Până atunci, FCSB va juca cu CS Mioveni (16 octombrie) și Farul (24).

Focar de Covid-19 la FCSB

Gigi Becali a reacționat pentru GSP după apariția cazurilor de coronavirus la echipa sa, explicând și de ce a cerut modificare protocolului de testare din Liga 1. „Conform regulamentului, fotbaliștii care sunt deja vaccinați pot juca fără să mai facă teste. Asta înseamnă că ei pot avea coronavirus si n-avem cum să aflăm asta, dacă nu-i testăm. Dacă joacă având COVID pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului. Am atacat hotărârea care spune că nu se mai fac teste. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci. Dar FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc și îl ascultă pe patron. Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, decizie de ultimă oră. A renunţat la FCSB şi a dezvăluit cine i-a luat locul

Pe lângă antrenor şi staff-ul tehnic, la testele rapide, portarul Cătălin Straton (32 de ani) și fundașul stânga Sorin Șerban (21 de ani) au fost depistați pozitiv. Recent, portarii Toma Niga, Răzvan Udrea, împrumutat la Unirea Constanța, dar care cu prima echipă de la FCSB, și fundașul David Petruț au avut teste pozitive, Lotul celor de la FCSB va efectua vineri o serie de teste PCR, după ce vor veni la echipă și jucătorii aflați la loturile naționale.