Dănuţ Lupu, în STARE GRAVĂ la SPITAL. Diagnostic CUMPLIT al MEDICILOR

Dănuţ Lupu a fost internat, sâmbătă, la spital, prima variantă fiind aceea a unui infarct. Ulterior s-a aflat că ar fi vorba despre o dublă pneumonie şi o insuficenţă respiratorie.

26 ian. 2016, 14:36
Dănuţ Lupu, în STARE GRAVĂ la SPITAL. Diagnostic CUMPLIT al MEDICILOR

Dănuț Lupu (48 de ani) a contractat o răceală care, netratată la timp, s-a transformat în pneumonie. Infecția a coborât de la gât la nivelul plămânilor. Verdictul doctorilor de la Institutul „Matei Balș” este cumplit: fostul international, fumător înrăit, și-ar fi pierdut un plămân, iar celălalt funcționează doar la jumătate din capacitate, scrie SportNews.

CITEŞTE ŞI Dănuţ Lupu, internat de URGENŢĂ la SPITAL

„S-a întâmplat la Galați, a venit ambulanța și l-a dus la București. A fost o răceală banală, pe care a neglijat-o. A crezut că o duce pe picioare, că e puternic, mai ales că făcea mișcare. Nu a tratat boala. Acum este la Terapie Intensivă, la perfuzii cu antibiotice. Doar eu și mama avem voie să intrăm la el, în salon. Nu este adevărat că este în comă, e lucid, vorbește. A făcut sport, este puternic. Mai multe nu putem spune, pentru că nici noi nu știm. Doctorii îl vor mai ține în spital cel puțin o săptămână. Are de trecut un prag, apoi totul va fi bine. Fuma cam un pachet, un pachet și jumătate de țigări pe zi. Dar alte excese nu a făcut. Nu-și turna alcool în cap, nu se droga, cum mai bârfesc unii! O singură dată l-am văzut beat, în viața mea. Și am 28 de ani!”, a declarat, Răzvan Lupu, fiul fostului fotbalist, pentru SportNews.