Dănuţ Lupu, ultimele detalii despre starea sa. Fuma un pachet şi jumătate de ţigări pe zi

Internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Matei Balş din Bucureşti, fostul mare fotbalist Dănuţ Lupu se află sub tratament, iar starea lui este stabilă.

27 ian. 2016, 11:00
Dănuţ Lupu, ultimele detalii despre starea sa. Fuma un pachet şi jumătate de ţigări pe zi

Starea lui Dănuţ Lupu s-a stabilizat după ce fostului internaţional i s-a administrat un tratament cu antibiotice, spun apropiaţii fostului fotbalist. „Vreau să se risipească ceaţa în primul rînd despre presupusul infarct. Nu a suferit nici un infarct. Dănuţ a avut imunitate zero, iar tratamentul a fost bazat şi pe multe antibiotice. Raportat la penicilina normală, el a făcut 1.000.000 de unităţi la opt ore pentru a-şi reveni. Azi a fost vizitat de soţia sa şi de fratele său, iar medicii nu au mai permis şi alte vizite. Răspunde la tratament şi important este că a început să mănînce de ieri. Starea lui este stabilă„, a dezvăluit pentru ProSport o sursă din anturajul fostului fotbalist.

Citeşte şi Dănuţ Lupu, în STARE GRAVĂ la SPITAL

Razvan, fiul fostului mare fotbalist Danuţ Lupu, a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a părintelui său. „S-a întâmplat la Galați, a venit ambulanța și l-a dus la București. A fost o răceală banală, pe care a neglijent-o. A crezut că o duce pe picioare, că e puternic, mai ales că făcea mișcare. Nu a tratat boala. Acum este la Terapie Intensivă, la perfuzii cu antibiotice. Doar eu și mama avem voie să intrăm la el, în salon.

Nu este adevărat că este în comă, e lucid, vorbește. A făcut sport, este puternic. Mai multe nu putem spune, pentru că nici noi nu știm. Doctorii îl vor mai ține în spital cel puțin o săptămînă. Are de trecut un prag, apoi totul va fi bine„, a declarat Răzvan Lupu, pentru sportnews.ro. „Fuma cam un pachet, un pachet și jumătate de țigări pe zi. Dar alte excese nu a făcut. Nu-și turna alcool în cap, nu se droga, cum mai bîrfesc unii! O singură dată l-am văzut beat, în viața mea. Și am 28 de ani!„, a mai spus fiul lui Dănuţ Lupu.