Doi tineri morți în accident într-un pasaj din Timișoara. Un camion a spulberat mașina condusă de un adolescent de 18 ani

Un accident cumplit a avut loc, miercuri noaptea, în Timișoara. Doi tineri și-au pierdut viața după ce mașina lor a fost spulberată de un camion.

23 feb. 2023, 10:34
Doi tineri morți în accident într-un pasaj din Timișoara. Un camion a spulberat mașina condusă de un adolescent de 18 ani

Incidentul s-a petrecut în Pasajul Michelangelo din Timișoara. Un tânăr și o tânără de 19 ani au murit în cumplitul accident, după ce a autoturismul în care se aflau a fost făcut praf de o mașină de intervenție a Societății de Transport Public Timișoara.

Accidentul a avut loc puțin după ora 10. Șoferul mașinii e un un tânăr de 18 ani, care avea permisul de conducere de mai puțin de trei luni și care conducea cu o viteză foarte mare. Adolescentul a reușit să supraviețuiască.

Citește și Accident grav, un român a intrat cu TIR-ul până în bucătăria unei case: „Am crezut că e cutremur”

Martorii au sunat imediat la 112 și la locul accidentului au ajuns mai multe ambulanțe, dar și echipaje de poliție și pompieri. Pentru a recupera trupurile victimelor, salvatorii au fost nevoiți să folosească echipamentele de descarcerare.

„În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și o autospecială de transport public, în care se aflau, în total, 9 persoane. În autoturism au fost identificate patru victime încarcerate, dintre care două persoane conștiente cu multiple traumatisme și alte două persoane (una de sex masculin și una de sex feminin), care au fost declarate decedate. Cele două victime au fost transportate la spital de către ambulanțele SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Cei doi supraviețuitori ai accidentului, șoferul de 18 ani și pasagerul din dreapta, de 20 ani, au fost transportați de urgență la spital, în stare gravă, cu răni multiple.

Citește și Fiica cea mică a Anamariei Prodan, implicată într-un accident rutier grav. A făcut praf un Porsche de 80.000 de euro

E cel mai grav accident petrecut în Timișoara în ultimii ani

„Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârsta de 18 ani a condus un autoturism pe bulevardul Vasile Pârvan, dinspre strada Mihai Viteazu înspre strada J.H. Pestalozzi, iar la intrarea în pasajul subteran Michelangelo, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu peretele interior al pasajului subteran, fiind proiectat într-o autoutilitară, care circula din sensul opus de mers, condusă de un alt bărbat învârstă de 42 de ani.

În urma accidentului rutier a rezultat, din nefericire, decesul unei femei și al unui bărbat, ambii în vârstă de 19 ani pasageri în autoturism. De asemenea, conducătorul auto și un alt pasager, un bărbat în vârstă de 20 de ani, au fost răniți. Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul alcoolemiei în cazul conducătorului autoutilitarei a fost negativ”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările în acest caz continuă.