Daria, fiica lui Cozmin Gușă, rupe tăcerea despre afacerile fraților Tate: „Posibil ca printre clienți să fie diplomați și militari”

Apar noi detalii neștiute până acum despre frații Tate. Fiica analistului politic Cozmin Gușă, Daria, spune că e posibil ca printre clienții fetelor din rețeaua Tate să se numere diplomați sau chiar militari americani.

01 ian. 2023, 16:46
Daria, fiica lui Cozmin Gușă, rupe tăcerea despre afacerile fraților Tate: „Posibil ca printre clienți să fie diplomați și militari”

Daria a povestit că, atunci când avea 16 ani și era plecată la studii în străinătate, a fost abordată de Tate, însă nu a dat curs invitației. Tânăra spune că nu își poate explica cum de autoritățile au acționat atât de lent împotriva miliardarilor britanici, fiind evident de multă vreme că au obținut profituri uriașe din activități suspecte.

„Tocmai îmi făcusem cont pe Instagram când am primit un mesaj, destul de sugestiv, în care practic Andrew Tate îmi cerea să ies cu el, mi-am întrebat atunci și alte colegele, care primiseră mesaje similare, pentru că mi s-a părea ciudat că cineva cu milioane de followeri să mă contacteze pe mine, care aveam 200. O altă colegă a continuat să converseze cu el și a invitat-o direct să iasă cu el, practic era metoda „loverboy”, o aplica unor fete din Ilfov sau Prahova , din zone cât mai apropiate de domiciliul său,” a declarat Daria Gușă, în direct la Realitatea Plus.

Fiica analistului crede că Andrew Tate nu știa cine este tatăl ei, ci că pur și simplu a abordat-o în mod aleatoriu.

„Nu cred că avea legătură cu asta, se uita pur si simplu cine-i apărea pe Instagram, dacă este în zona de proximitate și le trimitea tuturor fetelor tinere, chiar minore, același mesaj în care le invita să iasă cu el. Eu nu am continuat conversația, dar unele prietene de-ale mele care au făcut-o mi-au povestit că se lăuda cu mașinile de lux, cu restaurantele la care le putea duce, cu avionul lui de 20 de milioane de euro. (…) Sigur că și tata este îngrijorat, dar și fericit că n-am curs unor astfel de invitații, însă trebuie să tragem un semnal de alarmă legat de astfel de situații. Să ne reamintim de dosarul adolescentelor de la Caracal, au trecut aproape 4 ani și nu s-a rezolvat nimic, iar dosarul are 400 de pagini.

Mi se pare incredibil ca acești oameni care se laudă public cu câți bani au și, mai ales, cum i-au adunat, de pe urma unor fete care fac videochat pentru ei, prin proxenetism, să sperăm că nu este vorba și de droguri sau de violență sexuală, dar mi se pare ciudat că n-au fost mai din vreme reperați de autorități, mi se pare destul de evident, din cauză că Ambasada SUA este cea i-a denunțat la DIICOT, că probabil sunt implicați și niște diplomați sau bărbați americani care au legături cu frații Tate și pentru a mușamaliza, i-a dar pe mâna DIICOT. Foarte probabil să fie multă lume implicată, acești băieți și-au instruit fetele să-i înregistreze pe clienții lor și, desigur, când vine vorba de ipostaze intime, este foarte ușor să șantajezi oameni importanți”, a povestit ea.

Citește și Primul Revelion pentru frații Tate fără caviar și trufe albe. Milionarii britanici au petrecut după gratii, în Arestul Central, cu cozonac de la Patriarh

Metoda folosită de frații Tate e folosită de mulți proxeneți din România, a mai afirmat Daria Gușă.

„Sunt sigură că metoda lor este folosită de mulți proxeneți din România, se lăudau unde le pot duce și le ce pot oferi. Din fericire, prietenele mele nu au fost atât de naive, dar sunt convinsă că există fete din alte zone, poate mai naive sau mai neinformate, care dau curs acestor invitații. Pe vremea aceea nu se știa exact de unde au banii, despre implicarea lor în rețelele de proxenetism, se spunea că din sport, dar după ce am primit acele mesaje am început să fiu mai atentă la știrile despre ei și să înțeleg ce se întâmplă,” a afirmat fiica analistului politic Cozmin Gușă.

Citește și Imagini de la perchezițiile milionarilor britanici Andrew și Tristan Tate. Anchetatorii au găsit studiourile unde își obligau victimele să facă filme pentru adulți

Frații Tate și-au petrecut Revelionul în Arestul Central 

Andrew și Tristan Tate se află acum în Arestul Central. Milionarii britanici au primit mandat de arestare pentru 30 de zile într-un dosar în care sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Alături de fraţii Tate au fost arestaţi şi doi români, între care şi o fostă poliţistă de la Secţia 7 din Bucureşti, care lucra pentru cei doi britanici. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Frații Tristan și Andrew Tate și-au petrecut Anul Nou după gratii, în Arestul Central. A fost un Revelion total atipic pentru cei doi. Obișnuiți cu lux și opulență, milionarii britanici au ajuns cu cătușe, monitorizați în permanență și au putut doar să-și aducă aminte de petrecerile spectaculoase de altădată.

Frații Tate nu au mai avut meniurile alese de altădată, cu icre negre, sushi, vită argentiniană și alte preparate de lux, ci s-au mulțumit cu preparate românești de această dată. Au mâncat cotlet de porc la grătar, piure de cartofi, murătouri asortate și cozonaci primiți de la Patriarhia România, un gest făcut de BOR cu ocazia sărbătorilor pentru deținuți. Meniul nu a fost deloc pe gustul lor, dar n-au avut încotro. Acum speră doar că acest Revelion de coșmar va putea fi șters din amintire cât mai curând.