Primul Revelion pentru frații Tate fără caviar și trufe albe. Milionarii britanici au petrecut după gratii, în Arestul Central, cu cozonac de la Patriarh

Frații Tristan și Andrew Tate și-au petrecut Anul Nou după gratii, în Arestul Central. A fost un Revelion total atipic pentru cei doi. Obișnuiți cu lux și opulență, milionarii britanici au ajuns cu cătușe, monitorizați în permanență și au putut doar să-și aducă aminte de petrecerile spectaculoase de altădată.

01 ian. 2023, 09:54

Frații Tristan și Andrew Tate și-au petrecut Anul Nou după gratii, în Arestul Central. A fost un Revelion total atipic pentru cei doi. Obișnuiți cu lux și opulență, milionarii britanici au ajuns cu cătușe, monitorizați în permanență și au putut doar să-și aducă aminte de petrecerile spectaculoase de altădată.

Frații Tate nu au mai avut meniurile alese de altădată, cu icre negre, sushi, vită argentiniană și alte preparate de lux, ci s-au mulțumit cu preparate românești de această dată. Au mâncat cotlet de porc la grătar, piure de cartofi, murătouri asortate și cozonaci primiți de la Patriarhia România, un gest făcut de BOR cu ocazia sărbătorilor pentru deținuți. Meniul nu a fost deloc pe gustul lor, dar n-au avut încotro. Acum speră doar că acest Revelion de coșmar va putea fi șters din amintire cât mai curând.

Frații Tate, după gratii pentru 30 de zile

Andrew și Tristan Tate

au primit mandat de arestare pentru 30 de zile într-un dosar în care sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Alături de fraţii Tate au fost arestaţi şi doi români, între care şi o fostă poliţistă de la Secţia 7 din Bucureşti, care lucra pentru cei doi britanici. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Inițial au fost reținuți în urma unor percheziții făcute la domiciliul lor. Anchetatorii au găsit la locuința lor de lângă Capitală arme albe, un pistol, mai multe autoturisme de lux și sume colosale de bani. Toate acestea au fost ridicate de oamenii legii. Mai mult, anchetatorii au descoperit studiourile video unde frații britanici filmau clipuri video pentru adulți. Cel puțin șase victime ar fi fost obligate să facă filme deocheate care apoi au fost vândute pe platforme de specialitate.

Subiectul arestării fraților Tate, de mare interes și în presa internațională

Subiectul arestării în România a fraților Tristan și Andrew Tate a ajuns să fie tratat și în presa internațională ca subiect de mare importanță.

BBC a scris: „Andrew Tate, reținut în România pentru viol și trafic de persoane”.

Cazul a fost relatat şi de Sky News. „Influencer-ul toxic de pe rețelele de socializare, arestat în România”, au scris jurnalistii britanici.

The Guardian a relatat pe larg cazul fraţilor Tate. „Andrew Tate a fost reținut sub acuzația de viol și crimă organizată în România”.

Şi Daily Mail a scris: „Andrew Tate este arestat în cadrul unei anchete privind violul, traficul de persoane care a implicat cel puțin 6 femei, într-un raid al poliției în vila sa de lux din România”.

Cine e Alexandra Luana, fosta polițistă care i-a ajutat pe frații Tate

În urmă cu câteva zile, când frații Tate au fost reținuți, au fost audiate și două femei, Alexandra Luana și Georgiana Manuela. Alexandra Luana e o fostă polițistă care i-a ajutat pe frații Tate. Tânăra a renunțat la uniforma de ofițer pentru o activitate care i-a mărit veniturile într-un timp foarte scurt.

Fosta polițistă se ocupa de orarul fetelor care lucrau la videochat. Ea era cea care se asigura că fetele își respectă programul și se ocupa de promovarea lor pe site-urile de specialitate.