Dario Bonetti, un antrenor de-o după-amiază. Ciobi rămâne la Dinamo

La presiunea fraţilor Becali şi a lui Cornel Dinu, conducerea clubului din Ştefan cel Mare a hotărât menţinerea în funcţia de antrenor principal a lui Liviu Ciobotariu.

RomaniaTV.net
10 apr. 2012, 06:53
Dario Bonetti, un antrenor de-o după-amiază. Ciobi rămâne la Dinamo

Cele şase etape consecutive fără victorie ale lui Dinamo i-au determinat pe şefii lui Dinamo să-i caute înlocuitor antrenorului Liviu Ciobotariu, însă în cele din urmă se pare că s-a ales o soluţie de compromis.

Luni după-amiază, şefii grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare se înţeleseseră cu italianul Dario Bonetti să preia funcţia de director tehnic, Ciobotariu urmând să rămână în funcţia de antrenor. Lucrurile au luat însă o întorsătură neaşteptată în cursul nopţii, când înţelegerea a căzut. Conform surselor Gazetei Sporturilor, principalii adversari ai lui Bonetti, Victor şi Ioan Becali, dar şi administratorul delegat Cornel Dinu, au făcut presiuni uriaşe pe lângă Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu să renunţe la numirea italianului.

Mai mult, fraţii Becali au apelat la jucători, care au mers la Badea pentru a-l susţine pe Ciobotariu. În momentul de faţă, trei sferturi din fotbaliştii lui Dinamo au contracte de reprezentare cu fraţii Becali. La precedenta despărţire de „câini”, Dario Bonetti denunţase faptul că oameni din conducerea clubului îi sugerau ce fotbalişti să folosească în meciurile de campionat.