Darius Mabda, câștigatorul sezonului 12 Românii au talent, primele declaraţii: „Toţi au fost foarte talentaţi”

Darius Mabda, câștigatorul sezonului 12 Românii au talent a făcut primele declaraţii după ce a aflat vestea cea mare. Tânărul a câștigat vineri seară marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent.

28 mai 2022, 12:18
Darius Mabda, câștigatorul sezonului 12 Românii au talent, primele declaraţii: „Toţi au fost foarte talentaţi”
Darius Mabda, câștigatorul sezonului 12 Românii au talent

Darius Mabda, câștigatorul sezonului 12 Românii au talent. Adolescentul a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin dansul pus în scenă și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa.

Darius Mabda, câștigatorul sezonului 12 Românii au talent

Nu credeam niciodată că voi câștiga și sunt foarte fericit. Acum că s-a încheiat am mai multe emoții deoarece nu-mi vine să cred. Nu m-am gândit nicio secundă că aș putea fi marele câștigător, toți au fost foarte talentați. Simt… fericire și emoție”, au fost primele cuvinte ale lui David, după ce a aflat că a câştigat concursul.

Pe locul 2, în urma voturilor primite, s-a clasat Emanuel Ion, care a obținut premiul de 20.000 euro, iar pe locul 3, după ce a demonstrat pasiunea și talentul la pian, s-a aflat Martina Meola, care a câștigat 10.000 euro. Aceștia au oferit momente de neuitat și au demonstrat că visurile merită recompensate.

Tot aseară, a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro.

Citeşte şi: Câştigător Românii au talent 2022. Mama lui Darius Mabda, mesaj emoţionant pe Facebook

Cine este Darius Mabda

Puștiul nu a avut o viaţa uşoară, a fost nevoit să plece de acasă la o vârstă fragedă pentru a duce totul la rang de artă. Darius este din Oradea și a mers la Cluj Napoca acolo unde s-a dedicat complet dansului. Locuiește singur într-un internat, fiind elev la Liceul “Octavian Stroia. Concurentul a participat de-a lungul timpului la diverse ateliere specializate, acolo unde și-a perfecționat abilitățile.

De remarcat că Darius Mabda vine dintr-o familie modestă, mama lui este secretară la o firmă de construcții, iar tatăl este pensionar. “Mi-a fost teamă că nu se va acomoda. Am vrea şi să îl supraveghem mai mult. E greu pentru că nu e lângă noi. Dar se descurcă. Vrea să muncească pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte”, povestea mama, Daciana Mabda.

Acesta a încheiat pe locul I la Freedom Dance Festival din Ungaria și s-a clasat tot pe locul I la Bucharest Dance Festival. Micuțul a obţinut trofeul Best Male Talent şi calificarea în etapa finală a concursului internaţional Dance Star care va avea loc în Croaţia, a anunţat, pe Facebook, şcoala de coregrafie la care învaţă băiatul.