Daria, fiica lui Navalnîi, a confirmat faptul că tatăl ei este consumator de droguri

Agenția Federală de Știri a publicat corespondența dintre Dariya, fiica lui Aleksey Navalny și iubitul ei. În conversație, Dariya recunoaște că tatăl ei consumă droguri.

RomaniaTV.net
23 aug. 2020, 12:58
Daria, fiica lui Navalnîi, a confirmat faptul că tatăl ei este consumator de droguri

Recent, Navalny a fost din nou suspectat de utilizarea substanțelor interzise, în special, cocaină. Motivul a fost comportamentul caracteristic pentru persoanele cu dependență de cocaină, pe care le demonstrează din când în când – gesturi active, mișcări repetitive, agresivitate, ochi „sticloși”, frecarea constantă a nasului etc.

Judecând după simptome, Navalny recurge la droguri nu în mod constant, ci în perioade. Acest lucru este confirmat de fiica sa.

Într-o discuţie cu o prietenă, din 20 decembrie 2018, Dariya menționează că folosește droguri, dar părinții ei nu știu despre asta. În același timp, nu este singura din familie care este dependentă de substanțe interzise, notează fata. Pe baza cuvintelor ei, s-a ajuns la concluzia că vorbește despre tatăl ei.

Ulterior, pe 25 decembrie 2018, fiica lui Navalny i-a spus unui prieten că tatăl ei a venit acasă sub efectele drogurilor. Faptul consumului de droguri a fost observat de mama fetei și a provocat un scandal.

În martie 2017, la deschiderea unui sediu central în Volgograd, Navalny a dat naştere unor suspiciuni de dependență de droguri. Discuția aprinsă, frecarea obsesivă a nasului și „mestecarea” caracteristică a maxilarului au surprins pe mulți. Publicul a presupus că Navalny a consumat cocaină.

Navalny, urmărit îndeaproape de serviciile secrete înainte de presupusa otrăvire

Opozantul rus Alexei Navalny, care s-a îmbolnăvit grav joi după ce aliaţii săi cred că a fost otrăvit, a fost urmărit îndeaproape de serviciile secrete în zilele precedente, conform unui ziar tabloid rus, transmit duminică Reuters şi dpa.

Înainte de a se prăbuşi în avion în timpul unei călătorii în Siberia, Navalnîi a fost urmărit de ofiţeri FSB (serviciul secret al Federaţiei Ruse) îmbrăcaţi în civil, iar deplasările sale au fost monitorizate îndeaproape prin intermediul CCTV (televiziune cu circuit închis), conform relatării ziarului Moskovski Komsomoleţ.

Navalny, de mult timp oponent al preşedintelui Vladimir Putin şi militant contra corupţiei, a fost transportat sâmbătă în Germania cu o ambulanţă aeriană, pentru tratament.

În vârstă de 44 de ani, Navalny era în comă indusă când a fost evacuat din oraşul siberian Omsk, iar spitalul Charite din Berlin nu a făcut încă niciun anunţ despre starea lui.

Citând surse neidentificate din cadrul serviciilor de securitate, care au recunoscut că l-au urmărit pe Navalny, Moskovski Komsomoleţ a detaliat cronologia călătoriei politicianului înainte de a se îmbolnăvi, unde au stat el şi echipa sa, cu cine a vorbit şi chiar ce au mâncat în timpul călătoriei în Siberia.

Sursele respective, citate de ziar în articol, au declarat că supravegherea activităţilor lui Navalny nu a dezvăluit contacte suspecte care ar putea fi legate de boala sa.

Serviciile de securitate cred că, dacă Navalnîi a fost otrăvit, incidentul a avut loc fie în aeroport, fie în avion, a mai scris ziarul. Cu toate acestea, ele încă aşteaptă rezultatele testelor de laborator ale probelor prelevate de poliţie din toate locurile pe care Navalnîi şi echipa sa le-au vizitat în călătoria lor, inclusiv mostre de aer. Rezultatele iniţiale sunt aşteptate luni, urmând ca altele să fie gata mai târziu în cursul săptămânii, dar nu s-a specificat dacă vor fi făcute publice.

Medicii de la spitalul din Omsk unde a fost tratat Navalnîi înainte de transferul său în Germania au spus că nu cred că acesta a fost otrăvit. Ei l-au diagnosticat cu o boală metabolică posibil cauzată de scăderea glicemiei.

Amploarea supravegherii nu mă surprinde deloc, noi am fost deja conştienţi de acest lucru”, a declarat purtătoarea de cuvânt al lui Navalny, Kira Iarmîş duminică pe Twitter. „Dar este uimitor că nu au ezitat să le spună tuturor despre asta”, a adăugat ea, în reacţie la articolul din Moskovski Komsomoleţ.


loading...
Partenerii noștri