Dasaev, interlopul care a înjunghiat doi baschetbalişti la Brăila, arest la domiciliu cu lăutari şi piscină

Dasaev este considerat unul dintre cei mai sângeroşi interlop din Brăila. După ce a înjunghiat doi baschetbalişti americani, acesta este nevoit să suporte arestul la domiciliu, cu piscină, grătare şi lăutari.

RomaniaTV.net
14 aug. 2020, 10:36
Dasaev, interlopul care a înjunghiat doi baschetbalişti la Brăila, arest la domiciliu cu lăutari şi piscină

Daniel Gabriel Husein, zis „Gabi Dasaev”, a încercat să ucidă doi baschetbalişti american într-un local din Brăila. În prezent acesta este arestat la domiciliu, într-o vilă de lux de la periferia oraşului. În imaginile pe care le publica înainte de comiterea faptuli, acesta apărea alături de manelişti celebri, tinere şi de alţi mafioţi, la grătare sau piscină. Prin urmare, este uşor de înţeles traiul pe care trebuie să îl suporte interlopul arestat la domiciliu, mai ales în condiţiile în care este nevoit să găzduiască toate petrecerile.

Citeşte şi: Dasaev, interlopul care a înjunghiat doi baschetbalişti la Brăila, a fost eliberat din arest preventiv. Ce măsură au luat magistraţii

Recent, judecătorii au respins ca fiind nefondată cererea formulată a înculpatului de înlocuire a măsurii preventive a arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar sub cauţiune. Sadaev este arestat la domiciliu până la data de 17 august inclusiv.

„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Husein Daniel Gabriel, zis Dasaev, trimis în judecată prin rechizitoriul emis la data de 22.02.2019 de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila în cauza înregistrată la această unitate de parchet sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: tentativă de omor calificat, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii şi liniştii publice. Menţine în continuare măsura preventivă a arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Husein Daniel Gabriel. Impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul din municipiul Brăila, fără permisiunea instanţei de judecată. Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarele obligaţii: să se prezinte în faţa instanţei ori de câte ori este chemat; să nu comunice direct sau indirect, pe nici o cale cu persoanele vătămate şi cu ceilalţi inculpaţi. Pe durata măsurii preventive, inculpatul Husein Daniel Gabriel poate părăsi imobilul pentru prezentarea în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora. Atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. Supravegherea inculpatului pe durata măsurii preventive va fi efectuată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila – Serviciul Investigaţii Criminale – Biroul de Supraveghere Judiciară”, au decis judecătorii.