Dascălul şi primarul, cei mai înrăiţi pariori din sat. Vezi unde se întâmplă VIDEO

De o lună, sătenii dintr-o localitate din judeţul Ialomiţa au fost cuprinşi de microbul pariurilor sportive. Mizează sume minime, dar speră să câştige milioane. Printre cei mai înrăiţi clienţi sunt primarul şi dascălul bisericii.

RomaniaTV.net
03 mai 2012, 10:53
Dascălul şi primarul, cei mai înrăiţi pariori din sat. Vezi unde se întâmplă VIDEO

Imediat ce îşi termină treburile prin gospodărie, sătenii din Gheorghe Lazăr (judeţul Ialomiţa) dau năvală la casa de pariuri cu speranţa că vor da lovitura.  Pentru unii, casa de pariuri este un loc de muncă, pentru alţii motivul să spere la o viaţă mai bună, chiar dacă pariază sume modice.

Primarul se numără printre cei care frecventează constant ghişeul casei de pariuri, la fel şi dascălul bisericii, chiar dacă este conştient că nu este un obicei demn de el, din moment ce nici rugile nu-l ajută să câştige.

Deschisă doar de o lună, agenţia este chiar mai frecventată decât cârciuma satului. „Sunt zile în care se pariază până în 100 de milioane. Au fost zile când s-a sărit de 300 de milioane, depinde. Dacă omul câştigă, vine şi a doua, şi a treia zi”, spune Nicuşor Marinescu, angajat la agenţia de pariuri.

Unii săteni, mai curajoşi, au pariat chiar şi 300 de lei. Până acum, cel mai mult s-au câştigat 12.000 de lei, la fotbal, iar la cursele de câini 8.000 de lei.