Datori la stat, oferă prime de Paşte de peste un milion de euro. Vezi despre cine e vorba

Companiile de stat cu pierderi şi datorii istorie la stat oferă prime de Paşte chiar de 140 de euro. În mediul privat, companiile multinaţionale care au anunţat că îşi recompensează angajaţii, vor da prime de până la 90 de euro.

RomaniaTV.net
31 mart. 2012, 08:18
Datori la stat, oferă prime de Paşte de peste un milion de euro. Vezi despre cine e vorba

În timp ce în mediul privat bugetele alocate primelor de sărbărori sunt între 47 şi 94 de euro pe angajat, companiile de stat cu pierderi sau cu datorii oferă prime mai mari.

Cei aproximativ 7.700 de angajaţi ai Companiei Naţionale a Huilei se vor bucura anul acesta de prime de Paşte în valoare de 650.000 de euro. Asta înseamnă că fiecare angajat va primi între 58 şi 93 de euro în condiţiile în care CNH avea la începutul acestui an datorii de peste un miliard de euro la bugetul de stat.

Societatea Naţională a Lignitului Oltenia va acorda prime de Paşte sub forma unor tichete cadou în valoare de 140 de euro pentru fiecare angajat. Astfel, bugetul primelor se ridică, în cazul SNLO, la peste 1 milion de euro.

Cei aproximativ 4.300 de angajaţi ai Complexului Energetic Rovinari se vor bucura de prime în valoare de peste 160 de euro/persoană. Aceleaşi sume le vor primi şi angajaţii Complexului Energetic Turceni.