Daune de 10.000 de lei pentru că şi-a jignit soţia pe Facebook

Un bărbat din Brăila trebuie să-i plătească soţiei daune morale de 10.000 de lei, după ce a jignit-o pe Facebook. Acesta a prins-o că are un amant şi i-a aruncat vorbe grele într-o postare pe pagina de socializare.

RomaniaTV.net
09 sept. 2016, 07:08
Daune de 10.000 de lei pentru că şi-a jignit soţia pe Facebook

Bărbatul a luat foc când a aflat că soţia lui trăieşte cu un alt bărbat. Rănit și foarte nervos, a făcut-o cu ou şi cu oţet pe femeie pe pagina sa de Facebook, unde a scris că este prostituată şi mare amatoare de perversiuni sexuale.

Femeia nu s-a lăsat mai prejos şi l-a dat în judecată, pentru că „i-a adus atingere onoarei şi demnităţii”. Instanţa i-a dat dreptate şi a stabilit că soţul ei trebuie să-i plătească 10.000 de lei daune morale.

Nu este singurul caz de acest fel. De curând, un tânăr din Harghita a fost amendat de poliţie cu 1.000 de lei după ce a înjurat un agent rutier pe Facebook. Tânărul a contestat totul în instanţă, însă judecătorii le-au dat dreptate oamenilor legii şi au decis că bărbatul trebuie să plătească amenda.

Citeşte şi A recunoscut pe Facebook că şi-a înşelat soţul. Este incredibil ce s-a întâmplat după ce bărbatul a aflat totul


loading...