David Beckham a stat 12 ore la coadă ca să-şi ia adio de la Regina Elisabeta a II-a. Imagini cu superstarul la Westminster Hall VIDEO

Celebrul fotbalist englez David Beckham a stat la coadă timp de 12 ore pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a, la Westminster Hall.

16 sept. 2022, 19:21
David Beckham a stat 12 ore la coadă ca să-şi ia adio de la Regina Elisabeta a II-a. Imagini cu superstarul la Westminster Hall VIDEO

David Beckham a stat la o coadă lungă de aproape opt kilometri, alături de oameni obișnuiți, care împărțeau împărţeau între ei sandvișuri, gogoși și bomboane. Când şi-au dat seama lângă cine se află, majoritatea cetățenilor din preajma superstarului n-au ratat prilejul de a face poze cu acesta.

Este o zi grea pentru națiune, pentru oamenii de pe tot globul. Gândurile noastre se îndreaptă spre familie și, evident, spre toată lumea adunată astăzi aici. Este un sentiment special să fii aici, să-i cinstești viața și să auzi diversele povești pe care oamenii le au de spus. Ziua de astăzi este una tristă, dar este o oportunitate de a ne aminti moștenirea pe care Majestatea Sa a lăsat-o în urmă„, a declarat David Beckham pentru Sky Sports.

Citeşte şi Regina Elisabeta a II-a a părăsit pentru totdeauna Palatul Buckingham. Imagini impresionante de pe traseul spre Westminster Hall VIDEO

Fost fotbalist la Manchester United, Real Madrid, Milan și PSG, David Beckham a jucat 115 meciuri pentru naționala Angliei și a marcat 17 goluri.

Mii de britanici s-au așezat de miercuri la cozi ce s-au întins pe kilometri întregi pentru a-i aduce un ultim omagiu reginei la Westminster Hall. Oamenii pot vedea sicriul până luni dimineață, când sunt programate funeraliile de stat.

Citeşte şi Cum a reuşit Camilla să-şi spele imaginea de amantă şi să ajungă Regină Consoartă. Prinţesa Diana o numea „Rottweiler”