David Beckham, surprins în lenjerie intimă pe străzile din Beverly Hills GALERIE FOTO

Fotbalistul David Beckham a fost surprins în chiloţi în mijlocul străzii de un grup de turişti care vizitau luxosul Beverly Hills, din Los Angeles, California.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 09:57

Dacă ajungi la Los Angeles ca turist, trebuie să achiziţionezi un tur al caselor celebrităţilor. Dintre miile de turişti, unii sunt ceva mai norocoşi şi apucă să fotografieze şi altceva decât clădiri impunătoare şi curţi frumos decorate.

Spre exemplu, un grup de turişti porniţi în turul caselor de vedete a avut ocazia să-l surprindă pe David Beckham în lenjerie intimă chiar în mijlocul unei alei. E drept, fotbalistul nu ieşise pur şi simplu la plimbare, ci se afla în timpul unei şedinţe foto pentru promovarea unei noi linii de lenjerie intimă din colecţia H&M.

Priveliştea a fost una de milioane pentru numeroşii turşti care se aflau în autobuz şi care nu s-ar fi aşteptat la o asemenea experienţă.

Surprins cu garda jos, Beckham a zâmbit „mânzeşte” şi, dându-şi seama că era prea târziu să se mai ascundă, şi-a continuat goana spre maşină. Nu a alergat însă suficient de repede şi a fost fotografiat atât de turişti, cât şi de paparazzi care stăteau la pândă în faţa reşedinţei sale.