David Bisbal, concert EXPLOZIV la Sala Palatului

Pe data de 18 martie, David Bisbal le-a oferit un concert incendiar fanilor prezenţi la Sala Palatului din Capitală. Timp de două ore, celebrul artist spaniol a interpretat atât melodii de pe noul lui album, "Tu y yo", cât şi melodii mai vechi, care l-au consacrat.

RomaniaTV.net
19 mart. 2015, 12:57

David Bisbal a avut ocazia să-şi promoveze şi în România cel mai nou album al său „Tu y yo”, album care a dat numele şi turneului susţinut în peste alte şase ţări, precum Argentina, Peru, Chile, Spania, Mexic şi SUA.

Nerăbdarea celor 4.000 de persoane prezente la concert l-au determinat pe David Bisbal să urce pe scenă imediat după ce instrumentiştii din trupa sa şi-au ocupat poziţiile. Intrarea sa a fost spectaculoasă, cu jocuri de lumini, muzică specială, ropote de aplauze şi mult entuziasm, din partea publicului.

Show-ul a început cu principala vedetă a truneului, melodia „Tu y yo”, ca mai apoi artistul latino să interpreteze melodii, precum: „Ave Maria „, „Digale „, „Culpable, „Si Pero No”, „Quien me iba a decir”, „Hombre de tu Vida”, „Quiero perderme en tu cuerpo”, „Esclavo de sus besos”, „Llorare las penas”, „Esta Ausencia”.

Pentru că atmosfera a fost o îmbinare de momente emoţionante cu momente energice, la un moment dat, publicul nu a mai putut rezista pe scaune şi s-a ridicat în picioare, astfel fredonând alături de David Bisbal versurile melodiilor şi dansând până la epuizare pe ritmurile latino.

Pe tot parcursul concertului, pe cele trei ecrane amplasate în spatele scenei au fost proiectate videoclipurile fiecărei meodii, pe care David Bisbal le-a interpretat. Mai mult decât atât, publicul şi-a putut vedea idolul mult mai aproape de ei, deoarece au fost amplasate şi alte două ecrane în lateralele scenei.

Fanele lui David Bisbal i-au oferit flori şi inimi din hârtie artistului, şi chiar un drapel al României, pe care acesta, l-a pus în jurul gâtului.

La sfârşitul show-ului, David Bisbal i-a asigurat pe toţi cei prezenţi că va reveni şi anul viitor în România. Văzând că publicul îl răsplăteşte cu ropote de aplauze şi cu declaraţii de dragoste care mai de care mai interesante, artistul a revenit pe scenă şi a mai cântat câteva melodii.

Din păcate, fanii au plecat cam dezamăgiţi de la concertul lui David Bisbal, deoarece acesta nu a interpretat şi melodia „Buleria”, cea mai cunoscută piesă a artistului.

De-a lungul spectacolului, David Bisbal a ţinut în permanenţă legătura cu publicul prezent, prin mesaje rostite aât în limba spaniolă, cât şi în engleză.

„Te iubesc, România! Bună seara, România. Mulţumesc! Multe fete frumoase aici. Aceasta este o seară foarte specială pentru mine. Sunt încântat că sunt în România. Este a treia oară când vin aici să cânt şi sunt încântat de energia oamenilor.

Vom face o călătorie emoţionantă, sentimentală. Vreau să vă spun o poveste de dragoste şi va fi o noapte specială. Ne vom aminti cântece de pe primul meu album, dar şi de pe cel mai recent, „Tu y Yo”. Să nu mai pierdem timpul şi să cântăm şi să dansăm împreună”, a spus David Bisbal la începutul concertului.