David Cameron: Afluxul de imigranţi români şi bulgari va fi mult mai mic decât cel al polonezilor

Publicat: Miercuri, 01 Mai 2013 16:18 // Actualizat: Miercuri, 01 Mai 2013 16:18 // Sursa: RTV.net

Afluxul de imigranţi din România şi Bulgaria va fi mult mai mic decât cel înregistrat în cazul imigranţilor polonezi, dă asigurări premierul Marii Britanii, David Cameron, citat de publicaţia Daily Mail, potrivit Mediafax.

"Afluxul de imigranţi din Bulgaria şi România nu va fi în niciun caz la nivelul celui înregistrat atunci când Polonia a aderat la Uniunea Europeană", a declarat Cameron, subliniind că un număr mare de polonezi, 1,1 milioane, au venit în Marea Britanie după aderarea Poloniei la UE, în 2004, pentru că Londra nu impusese restricţii.

"Atunci când o ţară aderă la UE poţi impune măsuri de control. (...) Fostul guvern nu a introdus astfel de măsuri atunci când Polonia şi alte ţări au aderat la UE. (...) Însă acum, dat fiind că au existat măsuri de control, nu vom fi noi singurii care vor elimina restricţiile impuse României şi Bulgariei, vor fi toate statele membre UE. Deci, nu cred că va fi în niciun caz nivelul înregistrat când Polonia a aderat la UE", a insistat premierul britanic.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 mai 14:11
...au sunat deja alarma”, remarca ziarul. “Lucrătorii ar trebui să beneficieze de libera circulaţie, însă migraţia în statul asistenţial ar trebui să fie limitată. O iniţiativă în acest sens din partea Berlinului...
01 mai 16:33
...caz nivelul înregistrat când Polonia a aderat la UE”, a insistat premierul britanic. Source Article from http://www.rtv.net/david-cameron-afluxul-de-imigranti-romani-si-bulgari-va-fi-mult-mai-mic-decat-cel-al-polonezilor_78128.html ...
1
EUR
4.8332
RON
29 Mar
noapte 6 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H