David Coulthard a participat la Cursa Starurilor de la Moscova cu un Logan

David Coulthard a participat alături de alţi piloţi de Formula 1, Alain Prost şi Jerome D’Ambrosio la Cursa Starurilor de la Moscova. Fostul pilot Red Bull Racing a pilotat o Dacia Renault Logan.

RomaniaTV.net
02 mart. 2012, 14:45
David Coulthard a participat la Cursa Starurilor de la Moscova cu un Logan

Într-o zi geroasă şi cu mult vânt, peste 5.000 de spectatori au venit pe Hipodromul Central din Moscova pentru a vedea un adevărat spectacol pe zăpadă susţinut de mai multe celebrităţi din lumea motorsportului internaţional. Aceasta a fost cea de a 23-a ediţie a Cursei Starurilor.

În 2012, lista invitaţilor speciali a fost impresionantă. Trei piloţi de Formula 1 au făcut deliciul publicului: vice-campionul şi fostul pilot Red Bull Racing, David Coulthard, de patru ori campion mondial de F1, Alain Prost şi tânărul Belgian Jerome D’Ambrosio, care a pilotat în echipa Marussia Virgin Racing în sezonul 2011 de Formula 1.

În prima etapă, spre surprinderea tuturor, Jerome, cel mai tânăr şi cel mai puţin experimentat dintre aceştia, a fost cel care a câştigat. David Coulthard a ajuns la finiş al doilea, cu doar 0,008 secunde diferenţă.

La Superfinală, David Coulthard l-a întâlnit pe rusul Ekaterinburg Kirill Ladygin, de trei ori câştigător al Cursei Starurilor. Experienţa lui Kirill pe gheaţă l-a ajutat şi a reuşit să-şi adjudece Superfinala. David Coulthard a terminat competiţia pe locul secund.