David de Gea a devenit cel mai bine plătit PORTAR din LUME. Salariul COLOSAL pe care îl are la Manchester United

David de Gea, 28 de ani, a semnat, luni, un nou contract cu Machester United, până în 2023, cu opţiunea de a fi prelungit pentru încă un an.

16 sept. 2019, 15:01
David de Gea a devenit cel mai bine plătit PORTAR din LUME. Salariul COLOSAL pe care îl are la Manchester United

David de Gea a ales să rămână în continuare jucătorul lui Manchester United, după mai mult timp în care s-a aflat în negocieri.

„A fost un privilegiu să petrec opt ani la acest mare club şi oportunitatea să-mi continui cariera la Manchester United este o adevarată onoare. De când am ajuns aici, nu mi-am imaginat că voi juca peste 350 de meciuri pentru această echipă. Acum, viitorul meu este stabilit. Sunt hotărât să continui să răsplătesc fanii pentru toată grija pe care mi-au purtat-o atât în clipele bune cât şi în cele rele”, a declarat De Gea.

Noul salariu al lui de Gea nu a fost făcut public de clubul său, dar dacă zvonurile din Anglia sunt adevărate, acesta ar deveni al patrulea cel mai bine plătit jucător din Premier League. Portarul ar urma să primească un salariu de 14 milioane de euro pe sezon. Coechipierii săi, Paul Pogba şi Alexis Sanchez, dar şi Kevin de Bruyne sunt singurii fotbalişti care încasează mai mult decât spaniolul.

De Gea se afla în ultimele luni ale contractului şi ar fi putut pleca gratis, la finalul sezonului actual. Juventus şi PSG au fost două dintre cluburile care erau pregătite să se lupte pentru semnătura sa.