David Popovici a fost surprins in ipostaze uimitoare! Unde a fost văzut campionul: „Nu aș dori să mi se facă poză, acum”

Atracția sportului românesc actual David Popovici reușește să rămână cu picioarele pe pământ. Acesta reușește să își păstreze modestia și să fie de o simplitate ieșită din comun.

27 mart. 2023, 22:54

Atracția sportului românesc actual David Popovici reușește să rămână cu picioarele pe pământ. Campionul natației mondiale reușește să rămână om și nu vrea sub nicio formă să renunțe la clipele de relaxare pe care le au oamenii „de rând”. Pentru a se deplasa mai repede, David de multe ori alege să meargă cu metroul. De exemplu, duminică, 26 martie, super-campionul european și mondial a fost văzut de reporterul Click! chiar la stația de metrou Piața Victoriei.

Citește și: David Popovici, aproape de o decizie radicală. „Gata, plec din ţară, îmi văd de studii şi nu mai vreau să fac înot”

David Popovici a reușit să dea peste cap toate clasamentele în anul 2022, devenind cel mai bun înotător european. Acesta reușește, totuși, să își păstreze modestia și să fie de o simplitate ieșită din comun. Campionul se pare că nu se ferește de călătoriile cu metroul, fiind văzut la stația de metrou Piața Victoriei, unde aștepta liniștit pe peron venirea trenului. David era însoțit de o tânără misterioasă și de cățelușul său, care s-a dovedit a fi la fel de prietenos.

David Popovici preferă metroul

Imaginile surprinse îl arată pe David Popovici care purta o ținută extrem de simplă, care i se potrivea total. Acesta a îmbrăcat o pereche de pantaloni sport peste genunchi și o geacă de fâș care îi venea mânușă.De asemenea, în picioare avea o pereche de adidași asortați cu ținuta și șapca. David Popovici și domnișoara misterioasă au mers doar trei stații de metrou și au coborât la Piața Iancului.

„Nu aș dori să mi se facă poză, acum. Puteți vorbi mai multe cu tata. Nu este niciun fel de problemă”, a declarat David Popovici pentru „Click!”.

Cu toate că a devenit extrem de celebru în România și este oprit zilnic pe stradă de către fani, David Popovici nu s-a schimbat deloc, preferând să rămână discret și la locul lui. Acesta a declarat că nu ia în calcul să își ia prea curând permisul de conducere, deoarece îi place să meargă cu bicicleta și să interacționeze cu oamenii din jurul său.

„N-am permis și nici mașină, mie îmi place să merg pe bicicletă și vă îndemn pe toți să vă bucurați de plimbările cu bicicleta. Nu se știe, poate ne întâlnim la o tură”, scria el, pe Instagram, în octombrie, atunci când multă lume credea că și-a făcut cadou de ziua lui un super-bolid de lux.

Citește și: Calificare de senzație. Rapid București, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin