David Popovici a vorbit despre iubita lui. Cine este și cum arată tânăra care l-a cucerit pe campionul mondial FOTO

David Popovici a reușit să câștige două medalii de aur la CM de natație de la Budapesta, iar în discursurile de mulţumire la adresa celor l-au sprijinit a menţionat-o şi pe iubita sa. Cei doi au relaţie de aproape doi ani şi sunt colegi la Colegiul Naţional "George Coşbuc" din Bucureşti.

27 iun. 2022, 08:28

David Popovici este discret în ceea ce privește viața sa privată, dar în urmă cu câteva zile s-au aflat detalii despre părinții săi, poate cel important sprijin al său carieră, iar acum a ieșit la lumină identitatea prietenei lui.

Este vorba despre Taisia, o fată de aceeași vârstă cu David, colegă la Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Bucureşti. Adolescenta este dansatoare sportivă şi este pasionată de make-up. David Popovici are un program foarte încărcat, dar a precizat că, după ce își termină antrenamentele, încearcă să se întâlnească sau să stea la telefon cu iubita lui, semn că aceasta îl înțelege și îl susține!

„Aurul” lui David Popovici, de şase ori mai puţine vizualizări pe YouTube decât ultimul hit al lui Tzancă Uraganu VIDEO

David Popovici (17 ani) a reușit să câștige aurul la probele de 100 şi, respectiv, 200 de metri, dar și să stabilească un nou record de timp la juniori. Astfel, la proba de 100 metri liber, acesta a înregistrat un timp de 47,58, după ce reușise cel mai bun timp atât în serii (47,60), cât şi în semifinale, stabilind un nou record mondial de juniori (47,13). A câștigat medalia de aur și în proba de 200 metri liber, cu timpul de 1:43,21, un nou record mondial de juniori, după ce îl ameliorase, duminică, în semifinale, 1:44,40.

De ce a refuzat David Popovici oferta de a pleca în SUA. „Băi, Țiriac, n-ai cum să-l pui să facă asta!”

David Popovici a revenit în ţară după performanţa istorică de la CM de nataţie. Luni, David Popovici va fi decorat de Klaus Iohannis cu cea mai înaltă distincţie a statului român, Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a anunţat că Executivul a decis alocarea sumei de un milion de lei înotătorului David Popovici, banii provenind din Fondul de rezervă al Guvernului.