David Popovici, dezvăluiri despre relaţia cu iubita sa: „Nu a fost uşor pentru ea!”. Cu ce ocupă tânăra după ce a terminat liceul: „O felicit cu această ocazie!” VIDEO

David Popovici a făcut dezvăluiri fără precedent despre iubita sa, Taisia, o fostă colegă de liceu. Sportivul a spus că a fost dificil pentru aceasta să se obişnuiască cu programul lui, mai ales când este plecat perioade lungi la competiţii.

07 sept. 2023, 11:44
David Popovici, dezvăluiri despre relaţia cu iubita sa: „Nu a fost uşor pentru ea!”. Cu ce ocupă tânăra după ce a terminat liceul: „O felicit cu această ocazie!” VIDEO
David Popovici, dezvăluiri despre relaţia cu iubita sa: "Nu a fost uşor pentru ea!". Cu ce ocupă tânăra după ce a terminat liceul: "O felicit cu această ocazie!"

David Popovici, dezvăluiri despre relaţia cu iubita sa. Sportivul a vorbit în premieră despre relaţia cu Taisia Niţuleasa, cu care are o relaţie de aproape trei ani.

Citeşte şi: O nouă lecție oferită de David Popovici! Înotătorul își donează ziua de naștere pentru o cauză nobilă: „Eu aleg să cred că îi putem ajuta”

„Nu a fost ușor pentru Taisia să-mi înțeleagă programul, să-l accepte, dar a învățat să mă susțină. Oricât de greu i-ar fi când plec cu săptămânile, pe alt continent, mă înțelege. Am mare noroc că am dat de ea. Asta mă ajută să mă bucur de ceea ce fac, să nu mă simt vinovat. Acum două zile a intrat într-o trupă de dans. Ea a făcut dans de performanță, acum a dat o audiție, ceva mai serios. Acum, după ce a intrat, mi-a zis că începe antrenamentul la ora 1. Am înțeles și eu. O susțin, ea mă susține. Acum abia aștept să înceapă și ea acest regim de antrenament, o să încercăm să mâncăm mai sănătos, o voi implica și pe ea în viața de sportiv. O felicit cu această ocazie!”, a spus David Popovici în podcast-ul Starea Naţiei.

Citeşte şi: Lecția de modestie dată de David Popovici! Unde a decis campionul mondial să își petreacă vacanța de vară

David Popovici (18 ani) este sigur că rezultatele sub așteptări de la Fukuoka nu vor avea urmări pe termen lung. Deținătorul recordului mondial în proba de 100 de metri liber a vorbit și despre momentul de anxietate trăit în Japonia. „E imposibil să nu reușesc să revin! Eu încă sunt la începutul carierei. E ușor să uiți treaba asta. Eu rămân la lucrurile simple, rămân normal.  Imediat ce termini cursa ai un traseu prin zona media străină, zeci poate chiar sute de jurnaliști. La Toyko, imediat ce am văzut cursa și am încheiat pe 6, fiind favorit la start, m-a cuprins o anxietate în timp ce mergeam spre ei: Aoleu, ce întrebări îmi vor pune? Se vor lua de mine? Era o stare superficială, pentru că eu știam câtă muncă era acolo. Eu știam adevărul, știam cât de tare m-a motivat. Eu am plecat de acolo cu gândul de a intra a doua zi în bazin, imediat după ce am plecat din Japonia. Antrenorul mi-a recomandat să nu fac asta”, a spus David Popovici.