Lecția de modestie dată de David Popovici! Unde a decis campionul mondial să își petreacă vacanța de vară

David Popovici a demonstrat cu încă o ocazie ce înseamnă cu adevărat modestia. Proaspăt întors de la Campionatul Mondial de la Fukuoka, Japonia, celebrul înotător a plecat direct în vacanță. Care este stațiunea pe care a ales-o pentru câteva zile de relaxare.

04 aug. 2023, 19:38
Lecția de modestie dată de David Popovici! Unde a decis campionul mondial să își petreacă vacanța de vară
Lecția de modestie dată de David Popovici! Unde a decis campionul mondial să își petreacă vacanța de vară

David Popovici este întotătorul care ne-a făcut să ne mândrim în repetate rânduri cu faptul că suntem români. Mai mult de atât, de-a lungul timpului, campionul mondial ne-a oferit și câteva lecții de modestie. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când proaspăt întors de la Campionarul Mondial de la Fukuoka, acesta a plecat în vacanță, iar stațiunea pe care a ales-o este cât se poate de modestă.

Citește și: Ion Țiriac avea planuri mari pentru tânărul David Popovici: „Nu pot să-i recomand nimic. N-ai cum să-l pui să se antreneze”

Tânărul sportiv, care deține recordul mondial la probele de 100 de metri și 200 de metri liber, își arată dragostea pentru apă chiar și în vacanță. El ales o destinația modestă de vacanță, la Telega, o comună din județul Prahova. Campionul mondial de anul trecut s-a bucurat de beneficiile terapeutice ale Băilor Sărate din Telega, renumite pentru proprietățile lor curative. David Popovici nu a fost deloc deranjat de dorința oamenilor de a face poze cu el, a zâmbit și s-a lăsat fotografiat de turiști, chiar dacă era plin de sare din cap până în picioare.

Imaginile cu David Popovici postate de bărbat pe contul lui de Facebook au fost apoi distribuite pe rețelele de socializare. „Respect!! Asta demonstrează simplitatea si modestia lui!!!” / „Stimă și respect pentru așa om, care ne aduce mari bucurii și pentru sacrificiile pe care le face” / „Puneți acest tânăr în primele poziții a unei liste de oameni valoroși ce merită să fie model în viață. Pentru că România este norocoasă ca un astfel de OM să se nască și să se dezvolte astfel aici”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor la pozele cu David Popovici la Băile Sărate din Telega.

Marele campion David Popovici a revenit în țară, duminică, și a transmis că abia așteaptă să revină în bazinul de înot pentru a reveni din nou pe podium.

„A fost un an dificil, haotic, bizar, de la record mondial, la bacalaureat, la Fukuoka. Ţine doar de mine cum reacţionez, am două variante: las ceea ce s-a întâmplat să mă demoralizeze, să mă ţină pe loc sau să mă motiveze să merg mai departe. Asta e viaţa, ăsta e sportul, nu poţi câştiga mereu. Vreau să le spun tinerilor că nu exista magie, exista doar muncă, antrenament. Mă simt mai puternic ca niciodată, sunt extrem de motivat. De abia aştept să revin, să fiu din nou cel mai bun din lume. Nu renunţa niciodată la visul tău doar pentru că-ţi va lua timp să-l atingi. Timpul trece oricum”, a declarat David Popovici.

Amintim că dublul campion mondial și european a ratat podiumul la Campionatul Mondial de la Fukoka, atât la 200 m liber, cât și la 100 m liber.

Citește și: Dan Negru, reacție neașteptată după ce David Popovici a ratat podiumul la Campionatul Mondial: „Nici spaniolii nu l-au iertat pe Nadal”