David Popovici, implicat fără voia sa într-un scandal imens. „Şterge imediat filmarea!”

David Popovici susține în aceste zile sesiunea specială a examenului de Bacalaureat la Colegiului Naţional "Nicolae Iorga" din Vălenii de Munte, ocazie cu care dublul campionul mondial a fost implicat, fără voia lui, într-un scandal imens.

19 mai 2023, 08:55
David Popovici, implicat fără voia sa într-un scandal imens. „Şterge imediat filmarea!”
David Popovici, implicat fără voia sa într-un scandal imens. "Şterge imediat filmarea!"

David Popovici, implicat fără voia sa într-un scandal imens. La un moment dat, mama unui alt sportiv de performanță, Dragoș Ghile, a început să țipe și să amenințe atunci când a observat că mama lui Davis Popovici este filmată pe stradă, scrie Cancan.

Citeşte şi: David Popovici a fost surprins in ipostaze uimitoare! Unde a fost văzut campionul: „Nu aș dori să mi se facă poză, acum”

Incidentul a avut loc chiar în fața Colegului Național „Nicolae Iorga”, spre finalul probei de Bacalaureat. Mama lui Dragoș Ghile a observat că este filmată de un trecător și i-a spus acestuia pe un ton dur să lase telefonul jos și să șteargă filmarea. Mama lui David Popovici a încercat să o tempereze, explicându-i că se află pe domeniul public, iar filmarea este permisă!

„Eu sunt avocat și te dau în judecată, să fie clar. Șterge filmarea aia imediat sau te dau în judecată”, a continuat mama lui Dragoş Ghile.

Citeşte şi: David Popovici, despre posibilitatea de a părăsi România: „Nu ştiu ce îmi rezervă viitorul”

La ieşirea din examen, Dragoș Ghile, campion național la natație, s-a dus nervos spre trecătorul care îndrăznise să filmeze preț de câteva minute, continuând tirada începută de mama sa: „Am văzut ce ai făcut, am văzut că ai filmat, șterge imediat filmarea!”. Întrebat de cel care filma cine este, Dragoş Ghile a răspuns: „Sunt un copil și vreau să ștergi imediat filmarea, șterge filmarea!”.

Sesiunea specială a Bacalaureatului 2023, supranumită „Bacalaureatul Olimpicilor”, va avea loc în perioada 11-29 mai, potrivit calendarului aprobat prin ordin de ministru. Printre elevii care susțin examenul maturității se numără și David Popovici, care învață la Colegiului Național George Coșbuc din București.