David Popovici revine într-un bazin din România. Unde poate fi urmărit campionul mondial la 100m şi 200m

David Popovici, recordmanul mondial în proba de 100 de metri liber, va înota de joi până duminică la Campionatul Naţional în bazin scurt (25 m) de la Otopeni.

09 nov. 2022, 20:37
David Popovici revine într-un bazin din România. Unde poate fi urmărit campionul mondial la 100m şi 200m
David Popovici, postare virală pe internet. Imaginea care face cât o mie de cuvinte: "Vă mulţumesc!"

David Popovici revine într-un bazin din România. Programul campionului mondial în probele de 100m şi 200m este următorul: joi – 100m liber, vineri – 200m liber, sâmbătă – 100m mixt, duminică – 400m liber.

Cât costă biletele: sesiunea de dimineață (9.00-12.30) – 5 lei pentru copii până în 14 ani, 10 lei pentru adulți și copii peste 14 ani – 10 lei; sesiunea de seară (17.30 -20.30) – 10 lei pentru copii până în 14 ani, 25 de lei pentru adulți și copii peste 14 ani.

Citeşte şi: Motivul pentru care ungurii sunt șocați că David Popovici vine din România. Ce au putut să scrie despre adolescentul-fenomen

Bazinul de înot de la Otopeni este gata de altă competiție de lux, la care vor participa toți sportivii de cinci stele ai României, în frunte cu David Popovici, Robert Glință, Vlad Stancu și Bianca Costea. Camelia Potec, managerul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, este sigură că vom avea un concurs de gală. „Ce s-a întâmplat în vară la Otopeni a fost un lucru extraordinar, încă simțim în bazin vibrația acelei competiții, acum va fi din nou spectacol”, a spus Camelia Potec, managerul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Citeşte şi: David Popovici, confruntat de un fost înotător: „Am crezut că te dopezi”

„Sunt un manager de federație fericit, mândru și care-și dorește mereu mai mult. Vreau să dezvolt echipa natației românești din care fac parte cluburile afiliate, antrenorii dedicați natației, sportivii și oamenii din federație. Nu-mi place să mă culc pe ureche, vreau să reușim să aducem mult visata medalie olimpică, o medalie pentru care muncesc zilnic ca manager, sper să o și trăiesc din această funcție. Chiar dacă pare că mai este puțin până la JO și pare ușor de realizat, mai este mult de muncă, dar suntem conștienți că avem șanse reale să realizăm acest obiectiv”, a mai spus Camelia Potec.