Cererea pentru serviciile de prostituție a explodat la Davos. Liderii lumii, prinși în ofsaid de jurnaliști

Cei mai importanți oameni de afaceri și lideri politici, respectiv lobby-iști cu viziune „globalistă" s-au strâns în această săptămână la Davos, în Elveția, pentru „a pune lumea la cale", în cadrul Forumului Mondial organizat în mod tradițional de către controversatul Klaus Schwab.

17 ian. 2023, 20:33
Cererea pentru serviciile de prostituție a explodat la Davos. Liderii lumii, prinși în ofsaid de jurnaliști

La eveniment participă în jur de 2.500 de persoane, în varianta sa extinsă. În cercul restrâns, pe lângă Klaus Schwab, președinți de state și activiști civici, printre cele mai importante figuri marcante ale evenimentului s-ar număra Christine Lagarde, președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președinta Băncii Centrale Europene, respectiv George Soros și oamenii săi „cheie”.

De asemenea, printre cei prezenți la Davos s-ar număra și ministrul de Externe al României, Bogdan Aurescu, respectiv președintele Moldovei, Maia Sandu.

În cadrul evenimentului se discută despre cele mai importante probleme globale, respectiv despre proiectele majore ce trebuie implementate pe termen scurt, mediu și lung. La ediția din acest an, printre altele, se discută despre bilanțul COVID, economia mondială, problemele de mediu, comunitatea LGBT+, „amprenta de carbon”, digitalizarea accelerată – moneda digitală, conflictul din Ucraina și potențialele războaie.

 

Liderii de la Davos, criticați de presa de scandal

 

Pentru că figurile prezente la controversatul eveniment au nevoie de un pachet complet, de socializare, cazare dar și de divertisment, organizatorii întâlnirii de la Davos au avut grijă ca invitații să beneficieze și de „servicii sexuale premium”, scrie presa din străinătate.

Forumul deja s-a umplut cu prostituate de lux. Cererile de servicii sexuale au explodat, scrie Daily Mail. Același fenomen se petrece în fiecare an în care Klaus Schwab organizează Forumul din Elveția, mai precizează presa din Marea Britanie. Escortele pentru superbogați sunt cazate în aceleași hoteluri ca șefii de mare putere și angajații acestora, în timpul summitului de cinci zile, care a debutat pe 16 ianuarie 2023.

Potrivit surselor externe, Klaus Schwab și George Soros nu ar lua parte la Forumul de la Davos, în acest an, în mod surprinzător.