DCSH Outlet ofera cele mai mari reduceri pentru electrocasnicele resigilate

Avem nevoie de electrocasnice performante in bucatarie pentru a castiga timp in prepararea mancarii atunci cand dorim sa utilizam fructe si legume proaspete, bogate in vitamine si minerale. Consumul regulat de fructe si legume in detrimentul celor bogate in grasimi si zahar ne ajuta sa ne mentinem o stare de sanatate buna si ne fereste organismul de imbolnaviri.

RomaniaTV.net
21 apr. 2015, 19:07
DCSH Outlet ofera cele mai mari reduceri pentru electrocasnicele resigilate

La DCSH Outlet poti gasesti o gama larga de produse resigilate cu discount de peste 50%, iar comanda se poate face atat telefonic cat si direct de pe site cu livrare in urmatoarea zi lucratoare sau cu ridicare personala din showroom Bucuresti – zona Eroilor/ Cotroceni. Astfel economisesti sume importante de bani, ai avantajul testarii inainte de achizitia produsului si beneficiezi de calitatea unor marci cunoscute la preturi foarte avantajoase. „Vanam” pentru tine cele mai mici preturi pentru produse de top din Germania, Franta, Marea Britanie sau Romania .

DCSH Outlet inseamna diferenta de bani care se regaseste in buzunarul tau si produsele de calitate pe care le cumperi cu preturi imbatabile.

Gama de electrocasnice resigilate cuprinde roboti de bucatarie, blendere, mixere, storcatoare de fructe, cuptoare cu microunde, cuptoare electrice, friteuze electrice, masini de toacat, aparate de facut paine, aparate de preparat desert, prajitoare de paine, sandwish-maker, fierbatoare de apa, oale electrice, accesorii de bucatarie, statii de calcat, fiare de calcat, cantare de baie, aspiratoare, gratare electrice, plite electrice, calorifere electrice, ventilatoare, hote de bucatarie, espressoare, caferiere, modelele sunt din ce in ce mai diversificate datarita clientilor care au incredere in noi si au testat calitatea produselor .

Printre marcile comercializate se numara Severin, Kenwood, Krups, Morphy Richards, Rowenta, Lakeland, Tefal, Serioux, Heinner, Vax, AEG, DeLonghi, Saeco.

Aveti posibilitatea sa achizitionati prodesele dorite in rate prin DCSH Credius, CardAvantaj, StarBT, +Bonus Card de la Garanti sau Alpha Bank

Te asteptam pe siteul nostru sa beneficiezi de cele mai mari reduceri.( STOCURI LIMITATE )