DD, din culisele emisiunii cu Băsescu: Eu nu vroiam să râd, dar el hăhăia în continuu

Dan Diaconescu, liderul celui de-al treilea partid al ţării, a povestit la România TV cum PP-DD a decis soarta referendumului şi a vorbit despre interviurile realizate cu preşedintele suspendat Traian Băsescu şi cu cel interimar, Crin Antonescu, în urmă cu câteva zile.

RomaniaTV.net
01 aug. 2012, 05:36
DD, din culisele emisiunii cu Băsescu: Eu nu vroiam să râd, dar el hăhăia în continuu

Dan Diaconescu a povestit la România TV cum Traian Băsescu şi Crin Antonescu s-au întrecut în glume la postul său de televiziune.

„S-a vorbit în presă de cei trei preşedinţi de la OTV. Crin Antonescu a fost dintre noi cel mai haios. A zis: domnule, ce situatie… Să fim 3 aici şi de fapt niciunul presedinte. Tu viitor, eu interimar şi ăsta suspendat, vorbea Antonescu în emisiune. Eu nu vroiam să râd deloc în emisiunea cu Băsescu. Lumea ar fi zis, bă ăsta l-a arestat şi el râde, dar Băsescu a început cu nişte poante din-alea. Nici nu puteai să stai trist. El hăhăia în continuu şi tu să stai… Eram totuşi gazdă”, a povestit Diaconescu.

El a explicat şi influenţa pe care a avut-o electoratul PP-DD la referendum: „Am arbitrat, pot spune. Dacă mâine sau poimâine se va valida referendumul, în sensul că au participat 50+1 putem spune că e o victorie oferită de PP-DD, USL-ului. Iar dacă e invers e o victorie obţinută prin absenteismul celeilalte părti din PPDD”.

Diaconescu a recunoscut că, pentru el, votul la referendum a fost problematic. „Aţi văzut cât am stat în cabină. M-am gândit. Dacă votez da, înseamnă că votez cu ăia care mi-au închis televiziunea doi ani de zile. Dacă votez nu, înseamnă că votez cu ăla care m-a arestat 4 zile”.