De-a dreptul miraculos! Un copil de trei ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc

Un băiețel de doar trei ani a supraviețuit în mod miraculos după ce a căzut de la etajul 5 al unui boc din New York. Cel mic s-a ales doar cu un picior rupt.

07 mai 2021, 09:09
De-a dreptul miraculos! Un copil de trei ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc

De-a dreptul miraculos! Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, iar cel mic se afla acasă, alături de mama, sora și mătușa sa. Într-un moment de totală neatenție, băiețul, care suferă de sindromul Down, s-a aplecat peste fereastra balconului şi a căzut în gol. Momentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Băiețelul a aterizat pe copertina unui magazin, apoi s-a prăbușit pe trotuar, în fața blocului. Acesta a încercat să se ridice, însă nu a reușit. În doar câteva minute, mai mulţi trecători au sărit în ajutorul micuțului. Unul dintre aceștia a sunat de urgenţă la salvare, iar altul l-a luat pe Jose în braţe, încercând să îl calmeze. Mătușa băiețelului a coborât imediat să îl caute, în timp ce amam sa a rămas în casă, îngrozită fiind de gândul că fiul său a murit.

Citește și: Versiune „light” a vaccinului anti-Covid, omologată de Rusia. Se administrează într-o singură doză şi are eficienţă de aproape 80%

De-a dreptul miraculos! A supraviețuit după ce a căzut de la etajul cinci

„El doar se uita la noi surprins. Nu plângea. Părea doar speriat, de parcă ne întreba ce s-a întâmplat”, a declarat mătuşa copilului.

Conform rudelor celui mic, acesta ar fi împins o bucată de carton așezată în dreptul aerului condiționat și ar fi alunecat prin spațiul rămas. Nici mama, nici mătusa nu și-au dat seama de absența sa. La un moment dat, un vecin le-a bătut puternic în uşă și le-a dat cumplita veste.

Citește și: Gluma unui prieten aflat în stare de ebrietate a desfigurat o tânără la o petrecere dintr-un club, chiar de ziua ei. I-a ars toată faţă, acum are nevoie de ani de recuperare. Imagini catastrofale!

„Este cam greu să te uiţi la aşa ceva. Este un miracol că băiatul este încă în viaţă. Ar fi putut fi mult mai rău”, a declarat Hector Nazario, prorpietarul firmei a cărei copertină i-a atenuat căderea lui Jose.

La scurt timp după producerea incidentului, băiețelul a fost transportat de urgență la spital. Conform cadrelor medicale, cel mic a avut norocul să se aleagă doar cu un picior rupt. Acesta va rămâne internat în spital până se va vindeca.

https://www.youtube.com/watch?v=SebUhASh0oY