De astăzi şcolile unde sunt secţii de votare s-au închis. Cursurile se mută în online până miercuri

Elevii şcolilor care duminică se transformă în secţii de votare la alegerile locale 2020 vor învăţa de astăzi doar în sistem online. De astăzi încep pregătirile pentru secțiile de votare, dar alegătorii trebuie sa țină cont de reguli clare.

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 10:42
De astăzi şcolile unde sunt secţii de votare s-au închis. Cursurile se mută în online până miercuri

Elevii şcolilor unde vor fi organizate secţii de votare pentru alegerile locale din 27 septembrie vor studia online timp de trei zile.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis ca activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, să se suspende începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv.

Activitățile didactice pentru aceste unități școlare vor fi desfășurate în sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educației și Cercetării.

Elevii vor reveni la cursuri de miercuri.