Iulia Vântur este de negăsit de când s-a aflat că se iubeşte cu Salman Khan

Iulia Vântur a dispărut de pe radar de când ziariştii indieni au publicat ştirea de senzaţie că se iubeşte în secret cu a lor vedetă şarmantul actor Salman Khan. Şi-a luat concediu de odihnă, dar, ca şi cum nu i-ar fost suficiente cele 20 de zile pentru a se lămuri cum stau lucrurile cu Salman, le-a cerut şefilor săi din PRO TV încă o pauză de două luni, fără plată. Toate acestea au expirat, însă ştirista tot n-a ajuns la serviciu.

RomaniaTV.net
28 mai 2013, 06:18
Iulia Vântur este de negăsit de când s-a aflat că se iubeşte cu Salman Khan

Iulia Vântur s-a bucurat de o popularitate imensă atât în India, cât şi în România, după ce a explodat ştirea că ar fi iubita lui Salman Khan. Potrivit presei asiatice, citată de libertatea.ro, actorul i-ar fi promis blondinei noastre că o va face mare vedetă în India, aşa că ea şi-a luat liber de la serviciu aproape două luni şi jumătate. Din păcate, Salman nu pare deloc genul de bărbat care să renunţe aşa uşor la burlăcie, ba mai mult, sufocat de insistenţele Iuliei, nici că a mai băgat- o în seamă pe româncă.

Prietenii şi colegii nu ştiu nimic de ea

Şi, ca şi cum n-ar mai fi vrut ca numele lui să mai fie asociat cu cel al Iuliei, el s-a afişat în public cu o altă actriţă frumuşică foc, Daisy Shah, în vârstă de 23 de ani, colegă de platou cu Salman în filmul „Mental”.

A doua lovitură pentru Iulia avea să vină din partea scenaristului Salim Khan, tatăl lui Khan. Întrebat de ziarişti ce crede despre Iulia Vântur, acesta a făcut o declaraţie usturătoare. „Nu este nimic serios. Fata despre care vorbiţi nu este decât o prietenă. Cum să se însoare cu ea ori cu altă femeie celebră, când toate sunt interesate doar de cariera lor?”.

Cum povestea de dragoste pare că a expirat odată cu concediul intrat în prelungiri al Iuliei, vedeta noastră nu e de găsit.

Prietenii blondei ridică neputincioşi din umeri, căci nu le-a mai povestit nimic, la telefon nu răspunde, iar PR-ul postului PRO TV nu vrea să comenteze nimic despre subiectul Iulia Vântur.