De câte "mesaje text" este nevoie pentru a ajunge la relaţii sexuale. Căsătoriţii încep infidelităţile pe facebook

Publicat: Joi, 19 Ianuarie 2017 12:08 // Actualizat: Joi, 19 Ianuarie 2017 12:08 // Sursa: romaniatv.net

În era aplicaţiilor de dating precum Tinder, tinerii care nu se cunosc personal schimbă în medie doar 10 mesaje înainte de a ajunge să facă sex, potrivit Mashable.

Un studiu publicat în Archives of Sexual Behaviour a aflat că probabilitatea ca membrii generaţiei Y sau milenialii (cei născuţi după 1980) să practice sexul de ocazie este mai mare decât în cazul generaţiilor anterioare. Dacă 25% dintre cei născuţi înainte de 1980 au avut relaţii intime de o noapte, în cazul generaţiei Y procentul este de 38%.

Numărul ideal de partide sexuale pe care partenerii ar trebui să le aibă într-o lună pentru a fi fericiţi

Totuşi, cercetătorii au aflat că milenialii consumă mai puţin alcool şi că sunt preocupaţi de siguranţa lor, preferând să folosească metode de contracepţie.

Facebook, cea mai mare reţea de socializare online din lume, are de asemenea un rol important în relaţiile sexuale din secolul 21. Potrivit lui  Luke Athens de la firma Heartbreakers, un detectiv particular australian care cercetează cazuri de aventuri extraconjugale de 20 de ani, Facebook este locul în care încep infidelităţile.

Din experienţa lui Athens, jumătate din cazurile de infidelitate din ultimii ani cu care a avut de a face au început pe cea mai mare reţea de socializare online din lume. 

Cum îţi dai seama dacă are o relaţie, urmărindu-i activitatea pe Facebookloading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8068
RON
28 Feb
noapte 1 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H