De ce a ajuns Gabriela Cristea la „Urgenţe”! Diagnostic grav, Tavi Clonda a făcut primele declaraţii

Momente grele pentru Gabriela Cristea! Celebra prezentatoare de televiziune a ajuns de urgență la spital, iar diagonsticul este grav.

06 mai 2022, 22:39
De ce a ajuns Gabriela Cristea la „Urgenţe”! Diagnostic grav, Tavi Clonda a făcut primele declaraţii

Gabriela Gristea și-a trezit soțul noaptea, pentru că se simțea rău, și au ajuns de urgență la spital. Prezentatoarea a aflat că are o infecție la rinichi, iar acum trebuie să facă tratament.

Gabriela Cristea a ajuns la spital. Vedeta e la perfuzii: „Corpul cedează”

„Noaptea pe la 4 jumătate m-a trezit, tremura toată. I-am făcut un masaj, am îmbrăcat-o, i-am dat o pastilă, dar nu s-a oprit. A făcut apoi o baie fierbinte, nu se oprea din tremurat. Ulterior s-a liniștit, o oră a dormit, iar pe la 9-10 a luat-o iar. Am zis că trebuie să chemăm salvarea. Am chemat salvarea, dar am zis că durează prea mult. Am hotărât să mergem noi, să facă un efort pentru a ne urca în mașină și a ajunge la spital. A stat vreo 3-4 ore acolo ,iar apoi am luat-o acasă. Au întrebat-o dacă vrea să se interneze și a zis că nu, merge acasă la copii”. a spus Tavi Clonda pentru ego.ro.

Motivul certurilor dintre Tavi Clonda şi Gabriela Cristea: „Până acum ne ieşeau lucrurile, se legau. Uşor, uşor, totul se schimbă”

“Este bine, acum urmează un tratament la spital. Are o infecție la rinichi. Nu este de joacă. Nu este într-o fază foarte avansată, dar, oricum, este acută cumva și trebuie ținut un tratament riguros, căci altfel poate să devină totul mai neplăcut pe termen lung. Tratamentul este de o lună de zile, iar antibioticul îl ia două săptămâni”.

Gabriela Cristea se confruntă de ceva vreme şi cu o altă afecțiune medicală din cauza căreia are dureri cumplite. Chinuită de durerea pe care o resimte, Gabriela Cristea a pășit în cabinetul medicului și urmează să efectueze o serie de analize amănunțite pentru a afla cu exactitate diagnosticul. Se pare că Gabriela Cristea suferă de o afecțiune a nervului sciatic, iar din această cauză resimte dureri ascuțite în zona lombară.

Gabriela Cristea, de urgență cu fiica ei la spital. Ce a pățit Iris Thea

Gabriela Cristea nu a avut deloc niște sărbători fericite, ci unele pline de emoții. Celebra prezentatoare de televiziune a ajuns de urgență la spital cu mezina familiei.

Bruneta a trecut prin momente dificile de Paște pentru că Iris Thea nu s-a simțit deloc bine. Vedea a decis ca la scurt timp să ajungă în fața medicilor. Cea din urmă are o legătură strânsă cu fanii, motiv pentru care le-a împărtășit și de această dată cumpăna recentă prin care a trecut. Ea le-a mărturisit oamenilor din fața micilor ecrane totul în ediția show-ului Mireasa din 25 aprilie 2022.


loading...